На Рівненщині церковним злодюжкам дали по три роки

0
6
На Рівненщині церковним злодюжкам дали по три роки
Крадіжки з храмів вбуло здійснено у Дубенському районі.

Зокрема, у ніч на 29 жовтня 2016 року зловмисники зламали навісний замок з вхідних дверей і проникли до приміщення храму в селі Молодаво. Звідти викрали 220 гривень. А вночі 5 листопада 2016 року було вчинено із проникненням крадіжку із храму, що в селі Тараканів, де зловмисники викрали гроші на загальну суму 19 410 гривень.

Про це власкору IA ZIK повідомили у прес-службі прокуратури Рівненщини.

Правоохоронцям вдалося встановити та затримати злочинців. Ними виявилися двоє жителів Житомирської області. Їм згодом було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень проти власності та в подальшому обвинувальні акти відносно них прокуратурою скеровано до суду.

За результатами судового розгляду, який проходив у Дубенському міськрайонному суді Рівненської області, було враховано позицію державного обвинувача та згідно із вироком суду обох зловмисників засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки 4 місяці.

На даний час вирок суду законної сили ще не набрав.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні