Лучанка стала абсолютною чемпіонкою з джіу-джитсу

1
4
Лучанка стала абсолютною чемпіонкою з джіу-джитсу
Лучанка Вікторія Казакова стала абсолютною чемпіонкою на відкритому чемпіонаті Lviv Open 2017 Gi з бразильського джіу-джитсу, що відбувся у Львові.

Дівчина перемогла суперниць з усіх вагових категорій, і стала абсолютною чемпіонкою, - пише Таблоїд Волині.

«Це лише треті змагання з цього виду спорту для мене, і я рада, що у мене виходить. Не можу забути те відчуття, коли зупиняють сутичку, а потім саме твою руку піднімають, як руку переможця. Заради цього дійсно хочеться прокидатися вранці і тренуватися далі», – коментує Вікторія.

«Готувалася три місяці, бо ці змагання були саме в кімоно, а до цього я не мала такого досвіду, хоча схожою боротьбою займалася давно. Однак, це нова специфіка», - продовжує вона.

«На змагання приїхали спортсмени багатьох клубів Києва, Хмельницького, Львова, Кривого Рогу, Білої Церкви, Одеси… Я вдячна команді свого клубу Garda. Вони теж здобули свої медалі і мені дуже допомагали в досягнені моєї цілі», – закінчила Вікторія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так це ж мужик
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні