--> У Луцьку в матері-п'янички з квартири забрали двох дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку в матері-п'янички з квартири забрали двох дітей

0
2
У Луцьку в матері-п'янички з квартири забрали двох дітей
У Луцьку в п'яної матері забрали з неохайної й занедбаної квартири двох дітей.

У четвер, 28 вересня, близько 13 години, патрульні отримали повідомлення, що жінка погано доглядає за дітьми і веде аморальний спосіб життя, - пише патрульна поліція Луцька у Фейсбуці.

У квартирі по проспекту Відродження справді перебувало двоє дівчат 7-ми і 5-ти років, а також їхня 30-річна мати, яка була дуже п'яна. Згодом це підтвердила перевірка в наркодиспансері – у крові було 3,22 проміле алкоголю.

Помешкання було неохайним, діти – недоглянутими, умови проживання – антисанітарними. Тож полісмени повідомили у відповідні органи.

Згодом на місце події прибули працівники служби у справах дітей, які забрали доньок від недбайливої матері та передали їх у дитячий притулок, оскільки для цього були всі підстави.

Як повідомили у службі у справах дітей Луцької міської ради, діти на сьогоднішній день почуваються добре та адаптувались до умов притулку.

Матері-п'яничці поставили умову: пройти курс лікування у наркодиспансері. Після цього їй повернуть дітей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні