Директорка луцької школи похвалилась солодкими подарунками

10
1
Директорка луцької школи похвалилась солодкими подарунками
У Луцьку директорку 24-ї школи Юлію Гринчук вихованці щедро привітали з Днем вчителя солодкими подарунками.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Юлію Гринчук "закидали" цукерками та шоколадом.

"Робота, як виконання мрії. А як розпочався ваш робочий день?", - написала вона.

Зазначимо, у неділю, 1 жовтня в Україні святкуватимуть День працівників освіти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки можна? На 1вересня, День Вчителя, 8 березня і т.д. Діти в школу йдуть навчатися, а вчителі повинні їм в цьому допомагати. Є сім'ї, в яких кожну копійку рахують, але що поробиш, повинен здати побори на подарунок, бо інші тебе з'їдять.
Відповісти
Це новий напрямок "отримння повачи" від учнів. В усіх школах вчителя виступили з ініціативою до учнів дарувати на свята не квіти, а цукерки. Хороша ідея. Квіти за день зів'януть, а цукерки можна жрати від свята до свята.
Відповісти
І так морда як в бегемотихи
Відповісти
На свою дивіться! Вам явно ще ого-го до неі?
Відповісти
Люди! Чому Ви такі злі? Вчительська праця- це важкий труд. І що тут такого,пригостили цукеркою? Чому обажати? Якби вона мала селфі палку то й лице нормальне вийшло б. Хороша вона директор. Всім школам такого б!!!! З денм вчителя дорогі педагоги!!!
Відповісти
Знаєте, є люди яким нічого не хочеться дарувати. А є такі, яким яким весь час хочеться дякувати. І ті солодощі, я впевнена, діти подарували від щирого серця. Вона дуже класна. Перевівши дитину в 24 школу, я була приємно вражена цією людиною. Вона спавжній педагог і людина "як то кажуть, на своєму місці". Звичайно, свою думку висловлювати має право кожен, але це має бути коректно. А по тих коментарях, що пишете, Ви людина невихована. А на кінець, прєднуюсь до вітань, і бажаю здоров"я, терпіння і солодкого життя, як ті подарунки, бо Ви того варті!!!
Відповісти
Риба гниє з голови. Давайте, всі шкільні хабарники і хабарниці, виставляйте тепер фото!! А ми будемо дивитися, як ви самі показуєте, що де і скільки чого берете.... Як ото вам зарплат мало! Просто робіть свою роботу
Відповісти
Які хабарі?????Люди?????? Будьте, зрештою, людьми!!!!!! Хтось вас просить ті цукерки????? І якщо діти принесли коробку, то, напевно, від них її ніхто не вимагав, ви не задумувались над цим??? Єдине, що дійсно приємно вчителям, це повага та розуміння. І коли через 5 і більше років приходять усміхнені діти, говорять теплі слова, обіймають та дякують СЛОВАМИ, то це і є найкращий подарунок. А на рахунок риби, то, шановний, я Вам скажу, всім би мати таку голову! Професіонал, вправний керівник, гуманний вчитель, справжній друг і просто чудова Людина!!!!!!
Відповісти
Підпишусь під кожним вашим словом!!! Є моменти щастя у житті вчителя , один з яких відчула сьогодні... З однієї родини ,рік за роком, вчила трьох діток... Дітки виросли ..., а сьогодні , напередодні свята, мама завітала з донечко привітати зі святом!!! Просто букет , а Зворушливо до сліз ...
Відповісти
І в житті, як на полі мінному,
я просила в цьому сторіччі
хоч би той магазинний мінімум:
— Люди, будьте взаємно ввічливі! —
і якби на те моя воля,
написала б я скрізь курсивами:
— Так багато на світі горя,
люди, будьте взаємно красивими!
Ліна Костенко
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні