На Волині через замикання мережі згоріло авто та гараж

0
-3
На Волині через замикання мережі згоріло авто та гараж
Упродовж вересня у Ківерцівському районі трапилося 5 пожеж. Зокрема у селищі Олика згорів автомобіль та гараж, а в селі Звози -
господарська споруда з сіном та соломою.

Про це повідомляє "Район.Ківерці".

Рятувальники зазначають, що основними причинами виникнення пожеж є: необережне поводження з відкритим вогнем, коротке замикання електромережі, необережність під час куріння, пустощі дітей з вогнем, несправність пічного опалення.

Зокрема, ймовірною причиною пожежі авттомомбіля в смт Олика Ківерцівського районуназивають коротке замикання електромережі.

Унаслідок трагедії вогнем знищено: 60% автомобіля, покрівля гаража на площі 20 м², пошкоджено стіни гаража на площі 10 м².

Також ще одна пожежа трапилась у селі Звози Ківерцівського району. Там загорілась господарська споруда.

Вогнем знищено господарську споруду повністю, 10 тонн соломи, 2 тонни сіна. Ймовірною причиною пожежі є дитячі пустощі з вогнем.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні