--> Волинянину-паралімпійцеві, який став чемпіоном світу, влаштували урочисту зустріч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянину-паралімпійцеві, який став чемпіоном світу, влаштували урочисту зустріч

0
-1
Волинянину-паралімпійцеві, який став чемпіоном світу, влаштували урочисту зустріч
Футболіста Віталя Романчука, який брав участь у чемпіонаті світу в Бразилії, зустріли на рідній землі.

Про це пишуть Волинські новини.

27вересня паралімпійський чемпіона Віталій Романчук та заслужений тренер України Юрій Тимофеєв повернулися з чемпіонату світу з футболу, який тривав у Бразилії. Там волинянинин у складі національної збірної виборов золоту відзнаку.

Волинських спортсменів урочисто зустріли в Луцьку. Привітати їх прийшли спортивні активісти, учасники регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «ІнваСпорт», представники Федерації футболу Волині, працівники Академії рекреаційних технологій і права, в якій саме і навчається Віталій Романчук.

Паралімпійська збірна України з футболу в Бразилії перемогла команду Ірану з рахунком 1:0, виборовши титул чемпіона світу. У складі команди був і волинянин Віталій Романчук, який тріумфував на Паралімпійський іграх-2016.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні