Газета «Волинь-нова» скоротила кількість виходів

8
3
Газета «Волинь-нова» скоротила кількість виходів
Щоб втриматися на плаву, видання виходитиме двічі на тиждень.

Найстаріша газета області “Волинь-нова” більше не виходитиме тричі на тиждень.

Про це повідомив головний редактор видання Олександр Згоранець на сторінках газети.

“Щоб хоч якось втриматися на плаву, з нового року "Волинь-нова" виходитиме двічі (залишивши при цьому сумарну кількість сторінок нинішнього триразового випуску) - у вівторок і четвер (номер із програмою)", - зазначив редактор.

Співзасновником “Волині-нової” донедавна була Волинська обласна рада. Однак у 2016-му рада вийшла зі складу співзасновників, а газета стала на шлях роздержавлення.
Теги: ЗМІ, газета
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що ж їхній Гунчик? І його права рука...
Відповісти
Правильно, в газетах - новини з інтернету, ще й із запізненням, кому вони потрібні, ще й за гроші...
Відповісти
Газета з приходом Засранця стала на хибний шлях. А щоб втриматись на плаву, треба все поміняти корінним чином. Загублена одна з найкращих колись обласних газет України.
Відповісти
Лазебник, Сподаренко, Шафета, Сачук - цвіт української журналістики і публіцистики. А плеяда журналістів... Не буду перераховувати.
І... (як тут пишуть), Засранець. Де його взяли? З яких кущів він вивалився? Щоб засрати таке видання!? Засранцю треба вдавитися сирою картоплиною.
Відповісти
На сторінках -- засилля реклами , оголошень та всякоі єрунди . Де критичні матеріали == такі , які готували Нагорні , Ярослав Гаврилюк ,Сачук ?
Відповісти
в газеті нема актуальних статей про події в Луцьку та області. ціни на публікацію матеріалів шалені. лише олігархи можуть собі дозволити публікувати свої статті. газета скоро збанкрутує.
Відповісти
Газету загубило кумівство. Згоранець не журналіст, а муфло бездарне, гандон. Одні понти. Боявся, що його підсидять. Прийшли такі ж бездарні люди, далекі від журналістики. По газеті можна співати осану. Жовта преса. Згоранець, забери ще з "Луцького замку" Трофимчука. Він такий же "талановитий", як і ти. Будете разом як криси, з корабля розбігатись.
Відповісти
Даааа уш. Точно Засранець.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні