Волиняни не хочуть працювати в поліції

10
0
Волиняни не хочуть працювати в поліції
На Волині виникли проблеми з набором в Патрульну поліцію.

Про це йшлося на засіданні «правової» комісії Ковельської міської ради, повідомляє «Район.Ковель».

На запитання одного із депутатів: «Коли буде у Ковелі патрульна поліція?», прозвучала не дуже оптимістична відповідь.

«Напевно, що вона у нас не запрацює», – сказав начальник сектору реагування патрульної поліції Ковельського ВП ГУНП у Волинській області майор Андрій Лайтар.

За його словами, у патрульну поліцію набирали до 1 серпня, потім термін продовжили до 1 вересня.

«На сьогоднішній день на всю Волинь мали набрати 183 чоловіки. Може, не точну цифру назвав. З них мали 78 набрати у Ковель. Загальна цифра – 48 чоловік, з них: 40 хлопців і 8 дівчат. Третина їх – це «атошники». Ви знаєте, люди не хочуть у поліцію йти. Недобір на сьогодні навіть у Луцьку: їх понабирали, а вже 60 чоловік – «мінус». Фактично нема кому працювати. Люди самі просто йдуть з поліції і все», – каже Андрій Лайтар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Робити я не хочу, а вкрасти я боюся, поїду но до Луцька, в поліцію наймуся
Відповісти
В поліцію ідуть самі тупі хто на попа не може поступити вчитися
Відповісти
Дурачкiв вже нема, звicно крiм атошнмкiв...
Відповісти
А це тому що нова поліція повільно перетворується в колишню ментуру через те що беруть всіх бажаючих ,даже "нечистих" на руки
Відповісти
дибіл більше нічого не треба пояснювати
Відповісти
поки буде керувати патрулькою Вовченко люди туди не підуть.Людина весь свій робочий час проводить на будівництві власного будинку у с.Боратин.Куди дивиться ДВБ...Може нехай іде у аграрний бізнес...?
Відповісти
тому що старі гандони лишилися
Відповісти
Який смисл тої поліції,який толк від неї, коли на всі сторони процвітає кумовство, покривання, мажорство,гнилі суддні,карманні родичі прокурори, і дзвінки з обласної адміністрації. Який смисл тоді в тій поліції, якщо за звичайний штраф за пянку який ти випишеш одному такому мажору з тебе і винуватоо зроблять. От і пішли нормальні люди, видавили їх щоб прилаштувати своїх бивших як не родичів, то кумів ментів. Кругова порука, оце смисл реформи від авакова. Нормальні там не потрібні.
Відповісти
Вовченко Хмарук Буховець Раковець: бездарі, в голові тільки вата, не знають законів а хочуть керувати, безтолкові ледарі, тьфу. Вовченко їдь звідки приїхав нам оленів таких як ти в Луцьку непотрібно
Відповісти
Перспектива нульова. Грузчик має ту саму зарплату із нормованим робочим днем. Повиганяли тепер хай реформатори ху..ві самі йдуть працювати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні