«У нас немає перекосів», - Володимир Пащенко про 12 канал

4
0
«У нас немає перекосів»,  - Володимир Пащенко про 12 канал
На Волині в ефір вийшов «12 канал» ‒ новий телевізійний канал, який працює в новинно-інформаційному форматі.

Про нього розповів керівник проекту Володимир Пащенко у інтерв'ю для ВолиньPost.

Він зазначив, що мовник нині працює в технічному режимі, але незабаром перейде у повноцінний формат. Крім того за півроку керівник проекту планує зміни на каналі, аби він за суттю став ближчим до відомого американського мовника Fox news.

"Це вже буде студійна робота з гостями. Ми суто новинний канал, інформаційно-аналітичний канал, і ми цієї стратегії будемо дотримуватися", - мовив Володимир Пащенко.

Також він провів екскурсію студією, розповів про те, чому канал називається "12" та багато іншого. Більше - у відео:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поживемо побачимо, про канал можна буде сказати після виборів коли зникне джерело фінансування. У мене от виникло інше запитання, а для чого було змінювати назву? Все-одно вуха "СловоВолині стирчать.
Відповісти
То добре, що є альтернатива Аверсу і Волинському, бо від одних тошнить, а від інших спати хочеться. А що з того вийде, покаже лише час.
Відповісти
Не тошнить, а нудить, то вже до лікаря! Цікаво що ви дивитесь, що так спати хочеться? Волинське телебачення багато фільмів робить про сучасних людей, то і вчителі, і новостворені громадські об'єднання, і просто розумні діти, або про героїв небесної сотні, чи героїв АТО, це ви спите саме про оповідання про смерті молодих хлопців, які загинули, щоб ви мирно спали під телевізором?!
Відповісти
Включиться армія приУкроплених. Йду за попкорном)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні