Волинський митник не хотіла пропускати водія на «бляхах»

14
13
Волинський митник не хотіла пропускати водія на «бляхах»
На пункті пропуску Устилуг-Зосін працівниця митниці не хотіла пропускати водія на "євробляхах в Україну.

Про це повідомляють у спільноті "Авто Евро Сила" в "Фейсбуці".

"Молода митник вирішила відразу взяти "бика за роги", почала розводити водіїв, які прямують на автомобілях з єврономерами з Польщі в Україну, погрожуючи дати карту відмови через "ви ганяєте автомобілі, і це незаконна комерційна діяльність" .. крім того, митник вимагала "номерні і нотаріально-завірені довіреності", - йдеться в дописі.

Згодом чоловіки почали фіксувати слова митника на камеру, тоді вона й пропустила їх через кордон.

"Після того, як хлопці почали фіксувати корупціонерку, а по суті - потенційного злочинця (оскільки стаття, по якій кваліфікуються дані її дії - 365ст. УКК - відноситься до кримінального правопорушення) вона відразу ж злякалася, почала загрожувати "викликати поліцію", а ще трохи пізніше остаточно "зловила блідого" і пропустила хлопців зі швидкістю вітру!" - додали в дописі.

За словаим автора, чоловіки, який не хотіли пропускати через кордон напишуть відповідну заяву до правоохоронних органів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого собі!
Відповісти
Молодець митниця. Давно пора ставити на місце контрабандистів автометалобрухта.
Відповісти
лучани - відразу видно тупого бика який ніразу не перетинав нашу митницю, та щей бичить незнаючи ситуації що склалась
Відповісти
Правильно митники роблять, що не пускають цих автолюбителів на єрономерах, бо їх на Україні вже більше ніж законних українських
Відповісти
Громадська організація в якій одне бидло, яке провокує своїми вчинками. Завозить автомобіль по сірій схемі і під бурює інших громадян України своїми відео роликами. Організація яка створена виключно заради свого інтересу, і про це всі знають. Не потрібно дескридетувати роботу митниці, інспектор виконує свою роботу!
Відповісти
Митник молодець, але в держави немає політичної волі, щоб поставити "бляхарів" в межі законодавства, адже "бляхарі" це голоси на наступних виборах

Відповісти
давайте ми на укр реестраціі теж будемо перекривати дороги
Відповісти
Підтримую, давайте протестувати проти бляхарів бо взагалі черті берега не бачать. Знаю реальних бізнесменів які живуть на ввозах цього металобрухту 2000х років. І продають школоті які за сало покупляли посвідчення!
Відповісти
ахаха, ти кріт сліпий, краще вилізь з монітору і подивись на метелобрухт у вигляді вазів, зазів і тому подібного, ще совкового ржавого металу на колесах
Відповісти
Шановна влада надайте митниці більше прав по бородьбі з цими бляхарами, вплоть до конфіскації і кримінальної відповідальності!
Відповісти
Народ , ви з митниками хабарниками боріться , і з розтаможкою, а не з людьми яким влада не залишає ніяких варіантів, платите за розтаможку ще одну ціну автомобіля, такого дурдома нема ні в одній цивілізованій країні, а ви ще тих митників пацюків хвалите.
Відповісти
та який сенс цим тупим ботам, щось розповідати, хай далі сидять у своїх норах і рило не висовують, такі як вони ніколи нічого не вирішують!
Відповісти
Правильно зробила!!!!!!
Відповісти
"Розумниця", ні не правильно треба було назватись - "Тупою овечкою" це більше схоже на правду. Ти хочаб раз перетинала нашу митницю? Ти бачила, яка корупція там процвітає? Якби хочаб найменше поняття по цій темі мала, тут би не писала.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні