185 викликів, 148 протоколів і 160 бесід: відзвітувалися луцькі муніципали

3
3
185 викликів, 148 протоколів і 160 бесід: відзвітувалися луцькі муніципали
Група швидкого реагування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради відзвітувалася про виконану роботу з дня заснування - 1 травня.

Про це повідомили на сторінці департаменту у Фейсбуці.

У штаті групи швидкого реагування перебуває 6 членів - 4 інспектори, водій та координатор. Муніципали прибувають на місце виклику протягом 7-14 хвилин з моменту виклику. Ще 25-45 хвилин необхідні працівникам для того, аби приїхати на місце події, з'ясувати усі обставини звернення і вжити необхідні заходи.

За період функціонування групи швидкого реагування працівники виїхали на 185 звернення, провели 160 профілактичних бесід і склали 148 адмінпротоколів.

"Єдиною проблемою в роботі відділу є відсутність спеціального автомобіля, який би допоміг ГШРівцям ще ефективніше виконувати покладені на них обов’язки", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мітлу для очільниці а не авто.
Відповісти
Їм не автомобіля, а ішака купити
Відповісти
Стільки всього роблять, а краще не стало. До чого ця стаття. Якийсь бредовий опис,як славетні муніципали накладають адмінпротоколи на і так збіднілих людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні