Актриса з «Гри престолів» кинула навчання і стала порнозіркою

0
-2
Актриса з «Гри престолів» кинула навчання і стала порнозіркою
Елла Х'юз, яка взяла участь у зйомках шостого сезону "Гри престолів", зізналася, що кинула навчання заради кар'єри актриси "дорослого кіно".

Це передає Кореспондент.НЕТ із посиланням на New York Post.

22-річна дівчина навчалася на юридичному факультеті, коли почала паралельно зніматися в еротичному кіно. Завдяки новому досвіду вона відчула себе щасливіше і впевненіше. Тепер Х'юз мріє створити власну компанію з виробництва еротичних фільмів.

"До того, як стати актрисою, я була дуже сором'язливою. Навіть не розмовляла ні з ким по телефону. Я ненавиділа звук свого голосу і думала, що негарна. У мене були проблеми з вагою, тому я абсолютно не вірила в себе", - зізналася Х'юз.

На цей час дівчина кинула навчання і заробляє на життя винятково зйомками в кіно "дорослого жанру", а також продажем своєї нижньої білизни й онлайн-стриптизом.

Х'юз регулярно отримує в соцмережах образи і критичні зауваження, однак не звертає на них уваги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні