За день у Луцьку трапилося 11 ДТП

1
6
За день у Луцьку трапилося 11 ДТП
Сьогодні, 22 вересня, у Луцьку трапилося 11 ДТП, в одній - потерпілі.

Загалом патрульні оформили 7 протоколів,- повідормляє прес-служба відомства в ФБ.

"Головні причини автопригод – недотримання безпечної дистанції та швидкості і порушення правил маневрування. Це відбувалось і через несприятливі погодні умови, які будуть такими й на вихідних, за прогнозами синоптиків", -йдеться в повідомленні.

У Луцьку всього працювало 9 екіпажів (19 осіб). Вони виїхали на 68 викликів, перевірили 74 транспортні засоби та 79 осіб та винесли 16 постанов за порушення правил дорожнього руху.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Машрутні таксі аварійні ,а влада їздинь на новеньких авто, не Тавріях -їм до заднього місця , в який спосіб і на чому перевізники возять Лучан.Не дивно, що найбільше ,аварій створюють маршрутні таксі без технічного огляду з водіямт зі стажем водіння до півтора року.Убивці власники маршруток.Ніякоївідповідальності не несуть.Для прикладу АТП 10 701 -= 9 аварій за літо.Безкарнісь від влади, перевізник не реагує , податки не платить.Транпортна проблема жахлива у Луцьку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні