У Луцьку будівництво, яке пов'язують з Башкаленком, оточили правоохоронці

9
1
У Луцьку будівництво, яке пов'язують з Башкаленком, оточили правоохоронці
На будівництві луцької «Рів'єри» - правоохоронці.

У четвер, 21-го вересня, на вулиці Ковельській у Луцьку, де зводять багатоповерхівку, знаходяться представники силових структур, - повідомляє "Перший".

У відділі державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради повідомляють, що цей конфлікт – давній, адже будівництво – проблемне.

Спеціалісти інспекції тричі намагалися провести перевірку на об’єкті, однак їх не пустили представники замовника. У зв’язку з цим декларацію про початок виконання будівельних робіт скасували.

Замовник подав у суд на інспекцію будівельно-архітектурного контролю Луцької міської ради з метою скасування усіх її рішень.

Кажуть, що справа тягнеться майже рік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А раптом він там завалиться???
Відповісти
І правильно зробили , тому що там не будівництво,а звичайна совдепівська халтура без утеплення з звичайної силікатної цегли і дешевих склопакетів і будується як не буть.
Відповісти
Вася, з утепленням) пінопласт 100 та мінвата навколо вікон) як будується, не гірше як на набережній.... хм. Доречі, тебе батьки "як не будь" зробили)
Відповісти
согласен))
Відповісти
Будинок утеплений мінватою 10-ю та заробленний облицювальною цеглою. Внутрішнє утеплення стін - вентиляційних фасад.
Відповісти
Підтримую, халтура халтурою. Ще й хами, яких треба пошукати. Особливо "лисий", який там сидить торгує.
Відповісти
Лисий твій лучанин) їм ще виплатять компенсацію. ) Чорнуха трохи облажався)
Відповісти
Вже продали частину і оті придуть на мітінг щоб дали ввести в екслуатацію..що цікаво документів нет а ахмет та фірташ вже підключити до мереж..волиньгаз вже по квартирах розводкутробить..вот така амбарна круніга..саладенька..гагаузія тута..
Відповісти
Одні знавці-архітектори тут позбиралися. Самі мабуть живуть в панельни будинках, а кудкудахтають як квочкі...заздрість погана штука
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні