Волинські атовці-футболісти не мають грошей на форму

3
-2
Волинські атовці-футболісти не мають грошей на форму
У волинських атовців-футболістів немає грошей на форму. Футболісти кажуть що в майбутньому їх можуть не допустити до столичних змагань.

Про це розповів капітан команди «Волинь АТО» Віталій Манченко, - пише «ВолиньPost».

«Мені вдалось із обласним відділом спорту домовитись про гроші на транспорт. Вони нам навіть виділили по 60 гривень в день на харчування перед грою. А футбольний клуб «Волинь» дав нам свою форму. Так ми в ній досі і граємо», - каже хлопець.

«Форми в нас немає своєї. Для того, аби поїхати на змагання до Києва, потрібно мати свою форму відповідно до регламенту. Там мають бути шеврони, свої значки федерації. Ця форма, котру нам дає «Волинь», не підходить за цим регламентом. Якщо в нас не буде форми, то нас просто не допустять до змагань у Києві. Я вже не говорю про захисні щитки та іншу амуніцію. Ми цього всього не маємо. М’ячі також треба нам нові, щоб можна було нормально грати», - додає Віталій Манченко.

«ФК «Волинь» допомагала зі стадіоном, але міні-поле давала. Кажуть, що велике поле нам не дадуть. Є «Підшипник» же. Я говорив з Віталієм Кварцяним, бо він за нас знає. Він колись казав, що допомагатиме нам. А пізніше я йому дзвонив, просив поле для домашніх ігор, то він не дав. Сказав: «Сьогодні просите «Підшипник», завтра захочите грати на «Авангарді», а потім і на «Олімпійському», - каже футболіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нема совісті. А раптом ці АТОвці прославлять Волинь на всю Україну?
Відповісти
Не всигли награбувати?
Відповісти
то зверніться до нардепа атовця, нехай з награбованого вам купить все необхідне та побудує стадіон, або принаймі футбольне поле, щрб ви могли тренуватися і грати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні