«Я що, пустий до ГПЗ маю їхати?»: у Луцьку водій маршрутки хамив пасажирам і літав містом

24
-3
«Я що, пустий до ГПЗ маю їхати?»: у Луцьку водій маршрутки хамив пасажирам і літав містом
У Луцьку водій маршрутки хамив пасажирам, не зупинявся на зупинках та "літав" дорогами.

"Сьогодні їхала в маршутці зі справжнім бидлом і це ще дуууже м’яко кажучи. Таких водіїв я ще ніколи не бачила. Він переплюнув усіх", - написала Олеся Панасюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Жінка їхала маршутним таксі №11. За її словами, "треш" розпочався, коли дитина натиснула кнопку, щоб транспорт зупинився біля 1-ї школи. Водій же зупинився не біля тротуара, а на лівій смузі дороги.

"Встає дідусь, має виходити, але підходить до водія і робить зауважння, на це чує відповідь: «я що маю пустий на гпз їхати? Ззаді мене їде «28». Я не буду їхати пустий на ГПЗ». це він повторив декілька раз", - пише Олеся Панасюк.

Далі маршрутка виїхала на вулицю Ковельську. Оскільки Данила Галицького і Гнідавська були перекриті, водії їдуть на ГПЗ через Львівську.

"Далі навіть важко описати словами,цей треш треба було бачити
Стоіть величезна смуга маршуток і машин,які їдуть ковельською в сторону львівської (ліва смуга), а права смуга пуста,по якій повертають на набережну. І що робить водій.. він їде по правій смузі, виїзджає на тратуар (якраз там стояла жіночка похилого віку, вона перелякалась) і «летить». Загоряється зелений колір сфітлофора і ми «летимо зі швидкістю вітру» по ковельській і львівській", - обурюється Панасюк.

Вона зазначає, що одна з пасажирок попросила зупинитись на зупинці, що за поворотом на вулицю Потебні. Натомість водій відповів: "А якщо мені на ГПЗ!" Після цих слів він робить різкий поворот, жінка ледве не впала.

"Далі виходити мені, тисну на кнопку і нуль реакціі , тисну знову і нічого, вже кажу , щоб зупився. На що мені відповіли «Це не мій маршут і я тут зупинок немаю , мені час ніхто не додав». На мої твердження, що це зупинка і він мусив зупинитись, продовжував хамити і сміятись", - підсумовує лучанка.
Теги: маршрутки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кончене. І знову проведуть "профілактичну бесіду" і нічого йому не буде. коли вже бидло переведеться?
Відповісти
Скільки можна.
Якщо водій хамить - запишіть хочаб номер маршрутки - ДВІ ПЕРШІ БУКВИ ПОТІМ ЧОТИРИ ЦИФРИ І ЗНОВУ ДВІ БУКВИ.
Ось це буде повна інформація . Ще можете зробити фото того БИДЛА-ВОДІЯ.
ПОТІМ ВИКЛАДАЙТЕ В МЕРЕЖУ, можна до автоандонів. Пишіть заяву в поліцію.
А ми, прості водії, коли будемо бачити маршрутку з таким номерним знаком, будемо усякими методами заважати йому поспішати.
Міська влада розробіть єдині вимоги до руху маршруток, де в обов"язковому порядку вкажіть: дрес-код водія, яка має бути музична атмосфера, як повинен розмовляти водій, яка максимально допустима швидкість руху маршрутки, обов"язкова вимога присутність кондуктора, або оплата при виході - буде стимулювати не хамити.
Відповісти
Взагалі то в пості є фото з номерним знаком ВС9904
Відповісти
Фото з номером пізніше появилось
Відповісти
на фото маршутне таксі про яке говориться у статті ( BC 9984 EI)
а про те, щоб сфотографувати водія,я в той момент не думала, бо була в легкому шоці від того, що відбувається.
Відповісти
Ху@ло рідкісне...
Відповісти
Підняти оплату до 5 грн- одразу покращає сервіс
Відповісти
Але оплата при виході з маршрутки. Як оцінка якості наданих послуг.
Відповісти
не покращає. Водії тільки порадіють і ще більше заборзіють.
Відповісти
Краще вже до 10 підняти
Відповісти
Колись, не скоро, українці стануть заможними і влада сама впровадить комунальний транспорт, що їздитеме дорого, вчасно і за графіком. А зараз ми маємо головну біль, а не перевезення, від якого влада стоїть осторонь, спостерігає і доїть.
Відповісти
я їхала ввечері додому маршруткою 17, це жесть, так само вів себе водій, хамив, матюжився як сапожнік, маршрутка літала, бо бачите в 19.30 йому пізно і він везе через 40-й на пр.Відродження мене одну, а не можна було попередити, не сідайте, моя кінцева там то
Відповісти
А на 17 так всегда. Мне однажды деньги у Фуршета вернули,ибо все,его двор)))
Відповісти
Підтримую оплату при виході .Після такого нововведення водії будуть поводити себе адекватніше , а якщо ні кожен оплатить ту суму на яку водій заслуговує!!
Відповісти
Декілька років жила у Рівне. Там хоч і запроваджена оплата проїзду при виході, але сервіс це кращим не зробило. Як на мене, то ще гірше! Так як перш ніж вийти, людині потрібно пролізти через всю мпршрутку щоб віддати гроші. Задні двері водії не відчиняють, так як не хочуть впустити свої пару гривень. А у час пік і так давка, а тут ще пару людей намагається просунутись... Жах! Просто потрібно аргументовано скаржитись у Міську раду. Профілактичні бесіди також допомагають. В крайньому випадку - якщо бачите, що водій неадекватний, можна викликати поліцію. Нехай везуть в Наркодиспансер на експертизу.
Відповісти
Треба оплату проводити на виході. Якшо проігронував то неплатити за проїзд взагалі
Відповісти
Всіх водіїв в наркодиспансер!
Думаю ми будемо здивовані хто нас возить!!!
Відповісти
Надеюсь он не на бляхах был))
Відповісти
Коли їх переведуть на зарплату . Вони перестануть літати ну і зроблять детальний графік громадського транспорту і обов'язковий квиток.
Відповісти
Та треба валити їм атветку,викідувати нах... з машини не то пробити бороду!!! ...як нікуди не спішиш він летить маршрутка розвалюєтся, коли треба скоріше то стає на зупинках де рукою ніхто не махає.Кожен день їду зранку на роботу з 33кв. в центр раз заїзжаю за мин 10~12 раз 25~30.То якій нах.. р в тебе графік і хто тобі за шо доплачює
Відповісти
А водіям ще зарплати не платять? Вони що на проценти Лучан возять? Ну і хамство цих перевізників не має меж.
Відповісти
Білети мають продаватись не у водія , а у кіосках ,або у спеціальних автоматах, як за кордоном ,але якщо білет введуть і зроблять автобуси , а ці "корчі" від порошенка позабирають (маршутні)
Відповісти
ПОРОХ ХУ... ЛО!!! Щоки на погонах лежать
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні