«Хресні ходи з напівбожевільними бабами відштовхують молодь», - блогер про православ'я в Україні

12
2
«Хресні ходи з напівбожевільними бабами відштовхують молодь», - блогер про православ'я в Україні
У Києві протестанське свято зібрало на Хрещатику тисячі людей.

Про це пише на своїй сторінці в "Фейсбуці" журналіст Денис Казанський.

Зокрема він стверджує, що через велику кількість людей, які зібрались на Хрещатику довелося навіть перекрити станцію.

"На вихідних парафіяни протестантських церков відзначали в Києві День Подяки. З такої нагоди до столиці приїхав відомий проповідник Нік Вуйчич. І раптово зібрав на Хрещатику близько 150 тисяч чоловік. Така кількість людей в Києві раніше тільки на Майдан збиралася. Довелося навіть станцію Хрещатик тимчасово закрити.
Подія дійсно неординарна", - написав журнаоіст.

"Нетипове для України протестантське свято раптом зібрало в рази більше народу, ніж будь-який православний хресний хід. І це при тому, що країна у нас ніби як вважається православною. Раніше уявити собі таке було неможливо, а сьогодні це вже реальність.
Країна і суспільство стрімко змінюються, і ми самі не завжди встигаємо відстежити ці зміни", - стверджує автор.

Окрім того, Денис Казанський зазнаає про те, що хресні ходи не привертають уваги молоді, а навпаки її відштовхують.

"Українці на автоматі продовжують вважати себе переважно православною нацією, але при цьому православ'я явно переживає кризу через свою архаїчність. На молодь хресні ходи з напівбожевільними бабами справляють відштовхуюче враження. Протестанти на цьому тлі виглядають набагато прогресивніше.

Крім того, вони активніше працюють з населенням, займаються місіонерською діяльністю. І як видно, це дає свої плоди. За традицією більшість громадян все ще відносить себе до православних. Але за кількістю активних віруючих протестанти швидко наздоганяють православну більшість.

Коли патріарх Кирило кілька років тому приїжджав до Харкова, людей на його виступ прийшло так мало, що натовп на фото довелося збільшувати за допомогою фотошопу. Вийшов скандал, всі сміялися. Нік Вуйчич в православній країні без праці зібрав в рази більше людей, ніж московський патріарх. Світ змінюється", - написав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так, світ змінюєтсья...
Відповісти
РПЦ знищує православя
Відповісти
"..блогер про православ'я.." навіщо писати про те про що немає розуміння... православ'я це не шоу не стиль в музиці це те до чого привчають змалечку це те до чого людина йде сама і дорога до Бога у кожного своя. І ніяка мода чи не мода... баби чи не баби не впливають. Не пишіть дурні.
Відповісти
Релігія це плацебо, для того щоб зручно було керувати великими масами людей... якщо людина православна це ще не означає що вона прийшла до Бога і щиро увірувала
Відповісти
Згоден. Але віра в Бога приходить від Біблії, та нажаль мало людей, навіть серед священників, живуть Словом Божим. Одна відповідь у всіх: немає часу нам на Біблію.
Відповісти
То привчають змалечку чи ЛЮДИНА ІДЕ САМА ???
Відповісти
От справді, що робить православна церква для людей, у той час , як протестанти дійсно займаються активно місіонерством, проводять цікаві заходи для молоді тощо.
Розкабанівшим " слугам Бога" з Rolex y Maybach немає ніякого діла до людей ( особливо це про Лавру)
Відповісти
Зараз на всьому заробляють і на вірі теж,байдуже яка релігія.
Відповісти
Це да, релігія , як різновид бізнесу
Відповісти
Що роздавали на халяву?
Відповісти
Роздавали радість спасіння У Христі!
Відповісти
Багато роздали?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні