Порахували всіх рабів у світі

0
12
Порахували всіх рабів у світі
У світі налічується 40,3 мільйона рабів. Три чверті з цього числа - жінки і дівчатка, кожен четвертий - неповнолітня дитина. Такі дані оприлюднила Міжнародна організація праці (МОП), що входить до складу ООН, передає Кореспондент.НЕТ із посиланням на Reuters.

Згідно з даними МОП, за найскромнішими підрахунками, у 2016 році 24,9 мільйона рабів працювали у важких умовах на заводах, будівництвах, фермах і в риболовецькій галузі, а також виконували функції домашньої прислуги і секс-рабинь.

З цього числа 15,4 мільйона осіб одружилися з примусу.

Найбільше рабів експерти нарахували в Африці, на другому місці - Азія, на третьому - країни Тихоокеанського регіону.

"Раби, яких примушують до праці, виробляють їжу, яку ми їмо, і одяг, який ми носимо, і вони чистять наші будинки", - йдеться в доповіді МОП.

У грудні 2016 року Рада безпеки ООН вперше в історії ухвалила резолюцію з боротьби з торгівлею людьми та контрабандистами, які займаються перевезенням "живого товару".
Теги: раби, оон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні