Франківські муніципали перевдягнулися безхатьками, щоб купити алкоголь

4
2
Франківські муніципали перевдягнулися безхатьками, щоб купити алкоголь
У Муніципальній варті не зможуть запобігти п’яним конфліктам на вулицях, наявності безхатьків, розпиванню алкоголю дітьми, якщо у місті не припинять торгувати алкоголем вночі.

Про це сказав керівник Муніципальної варти Богдан Кухарук на нараді у міськвиконкомі 19 вересня, - пише Галка.

Найбільше його вразив випадок, коли минулого тижня 15-річні о четвертій ночі спокійно розпивали горілку за столиком на Привокзальній.

«Людям байдуже, що підлітки вживають алкоголь, – сказав Кухарук.

Він розповів, що безхатьки завжди перебувають там, де можуть без перешкод придбати алкоголь. Поки що правоохоронці не можуть закрити точки продажу таких напоїв без ліцензії чи вночі.

«Наші працівники зробили ряд контрольних закупок, переодягнувшись безхатьками, виявили такі рідини, які навіть нюхати не можна», – розповів Кухарук.

Він наголосив, що у Муніципальній варті від себе зробили максимум роботи, але має бути якесь системне рішення щодо цієї проблеми.

“Проблема в тому, що купити алкоголь вночі – не складає жодної проблеми”, – підсумував Кухарук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Любиме щоденне заняття нашої поліції зловив взяв мзду поцілував і відпустив
Відповісти
А це верховна рада моє вирішити чи потрібна Україні здорова нація чи ні. Місцева влада з цим питанням як показує практика не справляється.
Відповісти
А яка різниця - хто заборонить? В межах Луцька - знаю як мінімум 5 автозаправок де можна легально купити алкоголь, бо юридична адреса в них не луцька ))) Вог - взагалі на 33-му знаходиться, а юридично - Ліпіни, заїдьте в 1-2 ночі - побачите який там аншлаг.
Відповісти
А до чого тут франківські муніципали в заголовку?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні