Як виховати генія: огляд дитячих студій Луцька*. Частина 2

1
-1
Як виховати генія: огляд дитячих студій Луцька*. Частина 2
Усі батьки хочуть, аби їхні діти були здоровими і щасливими, а ще – активними, добре знали іноземні мови, мали творчі здібності, легко знаходили спільну мову з ровесниками…

У Луцьку є кому допомогти розвинути усі ці навички та вміння. Більше того, кожен розвиваючий дитячий заклад пропонує свої унікальні можливості та методики навчання ваших.

Куди ж віддати своє чадо?

«СОРОБАН» - ВИРОСТИТИ МАЛЕНЬКОГО ГЕНІЯ!

Виростити свого малюка здібним до навчання та креативним прагнуть усі батьки. Досягнути цього максимально швидко та ефективно вам допоможуть у школі усного рахунку «Соробан».

В основі навчання - унікальна японська система рахування та методика, адаптована Юрієм Новосьоловим для українських дітей. Вона вчить малюків швидко усно рахувати та допомагає розвинути образне, креативне мислення.

У школі «Соробан» використовують спеціальні рахівниці абак, за допомогою яких дітей вчать рахувати не математично, а образами. Навчання за цією системою розвиває концентрацію, швидкість прийняття рішень, нестандартне мислення, впевненість в собі.
Заняття за методикою «Соробан» приносять перші результати вже після одного-двох місяців, однак увесь курс навчання триває два роки для максимального закріплення навичок.

Програма розрахована на дітей 5-11 років. Відвідувати школу потрібно один раз на тиждень, де одразу проводиться два уроки. Левова частка занять припадає на роботу вдома, що допомагає дітям зрозуміти, що вчитися можна і треба самостійно, а вчителі тільки пояснюють нову тему. За успішне виконання домашніх завдань соробанята отримують зірочки.

Іспити тут теж інтерактивні – їх складають у формі гри після кожної теми, а у винагороду учні отримують різнокольорові браслети.

Батьки малюків результатами навчання задоволені.
Мама Інна, син якої займається в школі, розповідає: «Чула одну мудру думку про те, що будь-який талант - це довгі роки наполегливої монотонної праці. Це ж покладено і в основу програми Соробан. Тільки монотонність замінили на веселу гру, а тривалий період навчання – всього на два роки, після яких у дітей виробляється «імунітет».
Вихованці школи стають зібранішими, уважнішими, можуть краще запам’ятовувати інформацію, осмислювати її. Для мене дуже важливо, що дитина біжить на заняття без примусу, йому там цікаво. І окрема дяка викладачам – знаходять підхід до кожного».

«Бути вчителем непросто. Особливо тоді, коли ти розумієш свою основну мету – надихати до успіху, радіти прикладеним зусиллям, маленьким перемогам, сяючим очам, підтримувати тоді, коли не все вдається. Саме такі вчителі працюють у школі Соробан. За що їм щира повага і вдячність», - розповідає мама двох учнів «Соробану» Олена.

Адреса і контакти:
м. Луцьк, проспект Відродження, 22в;
Телефон: 096 176 96 09
Сайт: https://soroban.ua/ua/





РІЗНОБІЧНИЙ РОЗВИТОК МАЛЮКІВ – ДИТЯЧИЙ ЦЕНТР «КУЗЯ»!

Різнобічний розвиток вашої дитини у всіх сферах забезпечить дитячий центр «Кузя». Після інтенсивних занять із професійними педагогами ваша дитина буде не лише повністю готовою до школи, зможе розвинути свої творчі здібності, а й стане абсолютно пристосованою до подальшого життя у соціумі.

Тут працюють за такими напрямками:

- курс «Монтесcорі» для дітей від 9 місяців до 3 років – завдяки таким заняттям ваші діти будуть максимально пристосованими до життя, зможуть повною мірою зреалізувати себе у майбутньому;
- підготовка до школи;
- розвиваючі заняття «Умка» - розраховані на підвищення загальних знань та умінь малюків, де вони вивчатимуть цифри, звуки, природні явища та інше;
- курси англійської мови;
- арт-студія для розвитку творчого потенціалу ваших дітей;
- танці та карате;
- розваги та майстер класи.

Окрім цього, з 9.30 до 13.30 до ваших послуг «Міні-садочок» від центру.

У дитячому центрі «Кузя» можна весело відсвяткувати день народження вашої дитини. Досвідчені працівники розроблять для вас захоплюючі сценарії, з використанням улюблених героїв ваших чад із різноманітними конкурсами, шоу мильних бульбашок, аквагримом та шоколадним фонтаном за бажанням.

Адреса і телефон:
м. Луцьк, проспект Соборності, 16в;
Телефон: (066) 905 32 93
Фейсбук: Дитячий центр Кузя-Луцьк





ТЕМАТИЧНІ ВЕЧІРКИ, МАЛЕНЬКА ШКОЛА, ФІТНЕС –«СІМЕЙНА АКАДЕМІЯ ПЛАЙ»!

Мрієте, щоб для вашої дитини організували нестандартне свято із дрес-кодом та оригінальними розвагами? Можливо, хочете віддати своїх найменших діток на розвиваючі заняття, щоб навчити їх спілкуватися із іншими, малювати, розвинути навички англійської? Навіть фітнес для малечі є у «Сімейній академії Плай»!

Тут вам запропонують:

Центр розвитку дитини «Сімейна академія ПЛАЙ»

- навчання для найменших (1,5-2 роки) за участю мам;
- розвиваюче навчання для дітей (3 - 4 років);
- групи розвитку комунікативних та соціальних навичок, малювання, англійська мова та фітнес ( 3-5 років);
- маленька школа для дітей віком 4 - 6 років .
- тематичні вечірки для дітей та дорослих
- хендмейд майстер-класи

Також, «Плай» пропонує організацію дитячих Днів народження:

-оригінальні теми проведення свята,
-індивідуальна розробка сценарію,
-оренда нашого приміщення,
-розробка індивідуального дизайну та декору, або прокат декору,
-кенді-бари,
-будь-які аксесуари до дитячого свята,
-тематичні фото-зони та організація фотосесій,
-проведення свят аніматорами-професіоналами,
-піньяти,
-подарунки гостям іменинника,
-прокат костюмів,
-шоу-програми на день народження,
-дитячі дискотеки та караоке.

Адреса і телефон:
м.Луцьк, вулиця Грушевського, 30, 1 поверх;
Телефон: (0332) 23-14-12, 099 0000 695;
Фейсбук: https://www.facebook.com/faplai.





ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виховати генія: огляд дитячих студій Луцька*. Частина 1
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце стільки гарних закладів є в Луцьку для діток.... супер!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні