--> За крадіжку газу волинянин заплатить 170 тисяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За крадіжку газу волинянин заплатить 170 тисяч

3
2
За крадіжку газу волинянин заплатить 170 тисяч
На Волині цього року виявили 150 крадіжок газу.

Як свідчить статистика, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року крадіжок газу побільшало удвічі, - повідомляє прес-служба "Волиньгаз".

За словами фахівців, горе-споживачі, які вдаються до різноманітних «махінацій» із газом, ризикують життям, адже втручання в мережу може призвести до трагічних наслідків.

Окрім того, за крадіжку газу їм доведеться сплатити великі суми штрафів.

До прикладу, мешканць села Зміїнець взимку вирішив зекономити на оплаті спожитого газу та зменшив показники свого лічильника. За що й мусить заплатити 170 тисяч штрафу.

«У ході проведення численних перевірок наші фахівці прийшли до цікавого спостереження: найчастіше до махінацій вдаються споживачі із сільських місцевостей, менше – жителі міст", - розповів голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

Найбільше порушень виявили у селах Городище1, Баїв, Цеперів Луцького району, в населених пунктах Камінь-Каширського, Ратнівського та Володимир-Волинського районів.

До відповідальності вже притягнули 120 споживачів. Крадіям газу призначили донарахування, припинили газопостачання та оштрафували на понад мільйон гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Були б адекватні ціни то ніхто не "махлював би"
Відповісти
Адекватний, збирай хмиз, він безкоштовний
Відповісти
А я вам скажу, що за "окрему плату" прийдуть самі працівники газових служб, підкрутять вам у лічильнику усе, що треба буде і опломбують заново. І це, зі слів знайомих, звичайна практика, а не одиничний випадок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні