Концерт, вареники та борщ: у Луцьку - фестиваль національної кухні

2
1
Концерт, вареники та борщ: у Луцьку - фестиваль національної кухні
Вареники, борщ, гаряча випічка, м'ясо на грилі, глінтвейн...У центрі Луцька справжнє «свято для живота».

А все тому, що у неділю, 17 вересня, у Центральному парку імені Лесі Українки відбувся фестиваль національної кухні.

Попри дощову погоду, чимало людей прийшли смачно попоїсти. А поки господині готували безкоштовні вареники та борщ, лучани насолоджувались концертною програмою та смаколиками від торгових партнерів.

Лучан частували м'ясом, ковбасками та картоплею. Шашлик можна було придбати за 35 гривень за 100 г. Ребра та ковбаски, зняті прямо з вогню - за 30 гривень, а картопля фрі обійшлась лучанам у 15 гривень.


Кошовий отаман Володимир та повозний Анатолій годували гостей фестивалю справжнім козацьким кулішем. «Багата» порція страви вартувала всього лиш 25 гривень.


Також пригощали на фестивалі хрумким хлібом. Одна хлібина, приготована на домашніх натуральних заквасках, вартувала 25 гривень.


Зі сцени лучан розважали солодкі голоси чоловічих квартетів «Luciano», «Акорд» та хоробрі учасники клубу козацького бойового мистецтва «Герць».

Про те, як правильно ліпити вареники, лучанам розповідала кухар Євгенія. Серед її підопічних були режисерка Вікторія Поліщук та депутат Луцькради Петро Нестерук.

Згодом біля одного з наметів зібралась доооовга черга. Це лучани вишикувались за порцією безкоштовних вареників.

З картоплею, печінкою, грибами...Яких тільки вареників тут не було!

А надвечір лучани мали змогу насолодитись ще й борщем та драйвовим виступом гурту «ФлайzZzа».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні журналісти Волинь 24 і інших сайтів новин теж!!! Чому Ви пишете вже по факту, що відбулося?? Чому не можна написати, що буде, щоб люди знали? Я, наприклад, хотіла б піти на такий фестиваль, але я про нього не знаю. Робіть рекламу, не тільки для фестиваля пива і м'яса, але й іншим дійствам, які відбуваються в місті і області!!! Надіюсь, хтось мене почує!!!
Відповісти
Дуже неприємно що організарори фестивалю в Луцьку не пунктуальні. З початку року передивлялась дату проведення фестивалю . Завжди вказувалось 24 вересня. І коли приїхала група людей на фестиваль вареників, ми з подивом дізнались , що фестиваль вже пройшов. Дуже розчаровані такою непорядністю зі сторони організаторів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні