На кордоні в Устилузі помер чоловік, - ЗМІ

0
2
На кордоні в Устилузі помер чоловік, - ЗМІ
У пункі пропуску Устилуг-Зосін помер чоловік, якого перевіряли польські митники.

Трагедія трапилась у п'ятницю, 15 вересня, - повідомляє БУГ.

"На пункту пропуску “Устилуг-Зосін”годину назад померла людина,коли його польський митник взяв на особистий контроль!Людина лежить на лавці де оформляють штрафи,чекають прокуратуру!Жах!" – про це повідомила мешканка Володимира-Волинського Наталія Чепіль-Ярошевич на своїй сторінці у Фейсбуці.

Наразі інформація офіційно не підтверджена, але попередньо, в коментарях до цього посту люди пишуть, що загиблий – це 62-річний мешканець села Локачі. Також в коментарях зазначається, що подібні випадкі вже траплялись. При цьому реакції української сторони не було.

Подібні повідомлення з’явилися у журналістів і від інших свідків події. Всі вони підтверджують загибель чоловіка, який проходив особистий контроль на польській стороні. Також зазначається, що митники робили потерпілому масаж серця, але це не допомогло врятувати людину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні