--> Ліфт буквально задушив дівчину, - подробиці жахливої трагедії у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ліфт буквально задушив дівчину, - подробиці жахливої трагедії у Луцьку

6
-2
Ліфт буквально задушив дівчину, - подробиці жахливої трагедії у Луцьку
Ліфт буквально задушив дівчину і протягнув її кілька метрів.

Про це йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

"Була шоста вечора, Катерина, як зазвичай, поверталася після роботи додому. Вона зайшла в під'їзд і викликала ліфт, а далі сталося непередбачуване", -йдеться в сюжеті.

Дівчину затисло дверима і ліфт, рвонув угору.

Бідолашну дівчину ліфт протягнув кілька метрів. Зупинившись між другим та третім поверхами.

Про ці а інші деталі трагедії дивіться в сюжеті.

Теги: ліфт, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це просто капець. Співчуття рідним загиблої... Волиньліфт за це відповість... Може, не тільки перед судом...
Відповісти
У всіх новинах те саме і ніяких подробиць. Чи вона заходила, чи виходила, як затисло, що затисло. То розповідали, що заходила, то вже коли їхала. Можливо редакції провести якесь своє розслідування, написати інсайдерську статтю з неофіційною думкою експертів від волиньліфта, лікарів, бо коментарі офіційних осіб не цікаві і незрозумілі.
Відповісти
Взагалі нічого не зрозуміло насправді.
З того часу кожен день в ліфті думаю, як саме могло таке статись?
1) Була в ліфті - ліфт поїхав з відкритими дверми кабіни - дівчина або була близько біля дверей, або затягло одяг.
2) Ліфт різко почав підніматись/ опускатись, причому не закрились як двері ліфту так і шахти, в такому випадку б затисло прямо на майданчику перед ліфтом.
2-А) Дівчину затисло дверима і ліфт, рвонув угору.
Судячи із коментарів що були спочатку, що висіла "головою вниз", тощо,
ліфт таки рухався вгору.
АЛЕ, як він почав рух без натискання кнопки?
Виходить що вона заходила, двері самі замкнулись (двері самої кабіни), ліфт почав рух...
І це у ліфті з капремонтом...
Відповісти
Дівчина зайшла у ліфт і натиснула свій поверх, а , коли побачила, що ліфт починає рух із відкритими дверима - хотіла вискочити. Та кабіна з такою швидкістю рвонула вгору, що тіло бідненької прямо розчавило, зплишивши цілими тільки ніжки... Досить це обсмоктувати!!! ТРАГЕДІЯ, БІДА
Відповісти
Да ніхто не обсмоктує, треба знати все, як було, щоб більше не виникало таких випадків, бо багато хто живе в будинках з ліфтами. А взагалі то, якщо на той ліфт було багато нарікань, то не треба було їздити пока не зроблять... Люди самі винуваті, ніхто за них не буде берегти їх життя. Це не той випадок, коли до цього ліфт працював без зауважень. А "Волин ліфт" треба зробити пам'ятки та розвісити їх на 1 поверсі біля ліфтів, в яких випадках ліфтом користуватись заборонено. Є кілька ознак несправності: двері не зачиняються, рівень підлоги кабіни відрізняється від рівня поверхової площадки більш ніж на 35 міліметрів, чути скрегіт, відчуваються ривки при русі і спостерігається несанкціонований відхід кабіни з поверху та інші, краще розкажуть спеціалісти.
Відповісти
Прилади безпеки - 110 В (в загальному 110 змінного струму, або 110 постійого... Рідше 24В постійного, або 55В). Швидше за все, неправильне підключення (як заводом-виробником, або заводський брак) так і на місці не перевірено при пусконалагоджувальних роботах. Ще варіант - брак системи гальм. (лопли 2 пружини одночасно) (не воно, бо ліфт був би на останньому поверсі, або сів би на кліня, якщо вони 2-х сторонньої дії)...

P.S. Ліфт не може рухатися фізично (не відпустяться гальма ліфта і не ввімкнеться двигун), поки хоча б 2 одночасно пускача (чи реле) не будуть в притягнутому стані через линцюг засобів безпеки, які завжди мають з'єднуватися послідовно. (у нормальних ліфтах ще контролюється заклинювання чи залипання кожного з пускачів (чи реле) електронною платою, яка при помилці відсікає ввідний автомат). Також у нових ліфтах максимально виключена можливість фізичного підклинювання (залипання) засобів безпеки (вилочка (контакт) рухається з замком).

Правила будови і безпечної експлуатації ліфта - чітко прописують норми безпеки, а завод-виробник дає повну схему електропідключень, і механічну частину, за яку несе відповідальність. Механіку ж потрібно чітко дотримуватися інструкцій заводу і правил ПУБЕЛ. (проводити Технічне Обслуговування, перевіряючи стан безпеки ліфта, за який несе відповідальність при експлуатації).
(скоріш за все - ліфт з якогось підпільного гаража (з "підробленим" паспортом ліфта), схем немає, а механік не мав часу все перевірити - в нього 50 ліфтів і більше на обслуговуванні...)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні