За час ремонту його доламали, - лучанка про ліфт-убивцю

3
4
За час ремонту його доламали, - лучанка про ліфт-убивцю
Жителька будинку, у ліфті якого загинула молода матір, вважає, що під час ремонту ліфт доламали.

Про це розповіла пані Ірина у коментарі "Волинь24".

"Ліфт цей ще 79-го року. Його і включали, і виключали. На початку липня нам сказали, що ліфт відслужив своє і потребує капітального ремонту", - розповідає жінка.

Вона зазначає, що з цього приводу жителі будинку збирали кошти, на ремонт. Ліфт відремонтували частково за кошти Луцькради, а частково власними силами.

Нагадаємо, у вівторок, 12 вересня, на проспекті Молоді 27-річну жінку затиснуло між кабіною ліфта і шахтою. Вона загинула.

"З 2 по 12 серпня там робився ремонт. Після ремонту ліфт почав працювати набагато гірше. А у нас в під'їзді живе дуже багато дітей. Так от, коли шановний керівник "Волиньліфту" розказав, що ремонт був зроблений капітальний ремонт, згідно кошторису - це повна брехня! Ліфт після ремонту не просто застрягав. В останні дні перед трагедією - заходиш у ліфт, тиснеш кнопку, він їде, а двері не закриваються. Коли спускаєшся вниз, з 9 поверху, то десь до 6-го він просто падає, а не їде. Вже від 6-го поверху їде нормально. Між дверима, які закриваються на поверсі і дверима кабіни ліфта широка діра, сантиметрів 20-25. В мене таке враження, що за час ремонту його просто доламали. І ще одне. Мабуть так трапилось і в день трагедії...Заходиш у ліфт, ще не натиснув кнопку, а він вже їде і швидко. І вранці того самого дня, сусіду ногу затиснуло ще", - каже Ірина.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Провисіла дві години вниз головою: шокуючі подробиці смерті лучанки у ліфті

Напередодні трагедії жителі будинку телефонували в ЖЕК і у "Волиньліфт", просили, щоб зробили щось із несправністю ліфта.

"Моя сусідка особисто в день трагедії телефонувала і просила, щоб ліфт вимкнули. Але реакції - нуль. Тільки казали, що його ремонтували і там все добре. І таких проблем до ремонту не було! Я незнаю на чому вони зекономили під час ремонту", - обурюється Ірина.

Зауважимо, поліція за фактом смерті жінки відкрила кримінальне провадження.

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я б заліпив кожен поверх бумажкою.
Відповісти
Якщо під час ремонту використовували "китайський ширнепотріб" для заміни зпрацьованих деталей,то нічого дивного в тому що він "здох" так швидко
Відповісти
Тих підарів з "Волиньліфту" треба посадити на років 10 мінімум.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні