У Луцьку знесли ринок

16
0
У Луцьку знесли ринок
У Луцьку знесли ринок на вулиці Львівській.

Станом на 13 вересня на місці ринку, де раніше кипіло життя, лише дерев'яні дошки, шматки пінопласту, шиферу, цегли та бруківки. Про торгові кіоски нагадують тільки бетонні фундаменти, які теж невдовзі розіб'ють.

Втім, на «Львівському» декілька підприємців й досі розбирають рештки павільйонів, котрі раніше приносили їм копійку в сімейний бюджет.

«Нам ніхто не давав альтернативи для роботи, ніякої перспективи для малого бізнесу. Ми збирали підписи проти знесення ринку, але дєньгі дєлают всьо. Ми просили сквер навпроти, щоб торгувати фруктами чи овочами, а нам не дозволили. Там рай для алкашей», - обурився один з підприємців ринку.

Чоловік додав, що міська влада пропонує у перспективі облаштувати торгові місця поблизу ринку «Львівський» за автопарковкою, проте, начебто, квадратний метр там коштуватиме 1000 доларів.

Ще одна лучанка додала, що завтра, 15 вересня, йде здавати посвідчення підприємця.

«Місця для роботи в мене немає, то чого я маю податки платити? Це нереально! Я буду сидіти вдома і державі платити за те, що вона мене «взула»?», - зазначила вона.

Нагадаємо, підприємці з ринку «Львівський» просили вирішити питання щодо їх «виселення» із земельної ділянки, яку нещодавно придбав забудовник Руслан Юзва.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ринок знесли,а сміття (пінопласт) вітер розніс по вулиці і ближніх дворах!!!!Хто його буде прибирати?!Чи може треба оштрафувати отих криворуких "будівельників" за засмічення вулиці!!!
Відповісти
І слава Богу!!
Відповісти
І "старий" так треба і не панькатись! Треба лад у місті наводити і не плодити тих шанхаїв! У Європу всі їздять і бачать як там і що, а в себе то гвалт піднімають? Правильно роблять - зносити!!!
Відповісти
Мовчки виселились, а на міській землі під старим ринком влаштовують цирки.
Відповісти
Я чорт.
Відповісти
Юзва прибери вулицю двори після руйнування ринку,бо те сміття занесемо тобі під двері
Відповісти
Люди втікайте в Європу а то поздихаєте тут з голоду
Відповісти
Знесли дитячий майданчик перед парком - залишили купи будівельного сміття.
Знесли ринок на львівській - залишили купи будівельного сміття.
Знесли гаражі - залишили купи сміття.
Знесли кіоски - залишили купи сміття.
Планують знести центральний ринок - залишити купи будівельного сміття.
Планують знести Варшавський ринок - залишити купи будівельного сміття.

Планують залишити бюджет без дохідної частини.
Планують відремонтувати вулиці за завищеними тарифами.
Планують і вже піднімають тарифи на комуналку.

Планують вивільнені землі передати під забудову. Краще отримати гроші зараз у свій карман ,а не наповнювати бюджет міста. Краще марити вигаданими туристами, які будуть спостерігати руїну, не лише у старому місті а взагалі по місту.
ТА НАХ НІКОМУ НЕ ЦІКАВА РУЇНА. ЩО ВИ РОБИТЕ? НАБИВАЄТЕ ВЛАСНІ КАРМАНИ? ПОДУМАЙТЕ А ЧИ ТРЕБА СТІЛЬКИ НОВОБУДОВ ТА ЦЕНТРІВ ЯКЩО НЕМА КУДИ ДІТЕЙ ЗАВЕСТИ - ШКОЛА, САДОЧКИ, ЛІКАРНІ.

Відповісти
З собою ще ніхто нічого не забрав, а ці правителі собі по 1000 років відміряли?
Відповісти
Особисто мені все-одно, але всьому є межа і він її пересік! Зніс би йому будинки біля базарчику, один і другий, автосалон на вул. Карпенко-Карого! Що ти зробив для міста, сафрон?
Відповісти
Люди заробляти копійку , утримували свої сім'ї, платили державі , а цим планам все мало коли наїляться .
Відповісти
Старий ринок краще не чіпайте , бо люди вам точно зроблять шанхай. Називають ринок спікулянтаии, а аптеки не спекулянти.магазинии не спікулянти.заправкі не спікуляти і так далі....А в європі на кожному кроці є такі шанхаї . .. вирішили а людей забрати останній кусок хліба, НЕ ВИЙДЕ .. А КОМУ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ЦЕЙ ШАНХАЙ МІСТО ВЕЛИКЕ МИНАЙТЕ ЙОГО ДЕСЯТОЮ ДОРОГОЮ ,ЛЮДИ ВИЖИВАЮТЬ САМІ І ЗАРОБЛЯЮТЬ СВОЇ КОПІЙКИ ЩОБ ВИЖИТИ В ЦЬОМУ СВІТІ.
Відповісти
А кто заплатит неустойку за крамнички? Люди потеряли купу денег из-за депутатских тараканов. Вопрох хоть решили?
Відповісти
ну життя там не вирувало , але деякі потрібні кіоски були: перукарня, вет аптека , канцтовари, господарчі. Влаштовуйте шось толкове на районі, а то нема де купити нормально продуктів.
Відповісти
"кипіло життя" - насмішило :) Те "життя" там ледве жевріло. Працювали 3-4 павільйончики, і три бабульки горілку на розлив продавали, от і все "кипіння".
Але альтернативу підприємцям запропонувати потрібно було.
Відповісти
Цікаво,що буде на цьому місті ? Кажуть ще будинок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні