Директор волинського музею йде працювати охоронцем в супермаркет

12
9
Директор волинського музею йде працювати охоронцем в супермаркет
Директор і засновник музею-скансену, що в селищі Рокині Луцького району, Олександр Середюк на знак протесту влаштовується на роботу охоронцем в луцький супермаркет.

Про це він розповів в коментарі виданню Волинь24.

"Пенсії моєї не вистачає, щоб утримати такий музейний комплекс, найбільший у нашому краї. Піду на роботу по-сувмісництву, щоб мати яку гривню для утримання музею-скансену", - каже засновник музею.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Іноземці замітали скансен в Рокинях

За словами Олександра Середюка, музей уже довгий час не фінансується.

«Мої звернення до Ігора Палиці та Олександра Пирожика, звернення до деяких активних депутатів облради – найдемократичнішої за всі незалежні часи, не було почуто. Просто, цинічно проігнорували і на комісіях, і перед сесією», - бідкається керівник музею.

Раніше повідомлялось, що тривалий час музей у Рокинях, який належить до установ обласної комунальної власності, не отримує фінансування. Директор Олександр Середюк переконаний, що заклад доводять до банкрутства. Він навіть звертався із скаргами в поліцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якби ти там ще щось робив, то може б і фінансували. так там 0 абсолютний.
Відповісти
НЕХАЙ до діда Гуні піде, він у нас в області святий. він йому поможе
Відповісти
ЗЕМЛЯ ВАША МІСТУ ПОТРІБНА ,А НЕ МУЗЕЇ.....
Відповісти
Щоб черговий "бідний " чиновник побудував собі віллу!
Відповісти
Скоро вся наша Волинь буде як заповідник для охочих напитися і просвистати гроші, а дітей чому ми навчимо? в музеї дитина може почерпнути знання і мудрість віків, яке залишиться з нею на все життя й може допоможе не стати алкоголіком.
Відповісти
Нещодавно читала, що до музею приїхали і допомагали своїми руками волонтери з Європи. А де ж наші волинські депутати? Чи вони мають совість? Щось не спостерігається, якщо козак-директор у відчаї йде працювати охоронцем щоб музей не збанкрутував. Сумно.
Відповісти
Музей історії сільського господарства Волині створений на протязі кількох десятків років. Його незмінним директором був і є козак Олександр Середюк. Він має вчене звання доктора історичних наук, має багато праць з історії Волині, українського козацтва. Музей його клопітка праця. І ось під керівництвом влади Волинської області цей музей планують зруйнувати. Де здоровий глузд?!
Відповісти
не до тих пан директор звертався це ж музей не синагога ... це історія УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ кому вона в облраді потрібна ;)...
Відповісти
Під вечір це не музей а бар з самогоном і варениками... Так і навчить нас культурі...
Відповісти
Це добре, коли не далеко від музею (під відкритим небом) в вечірню пору, нормальні і цивілізовані люди можуть відпочити. А бувалий випивальник може випити самогону і в підїзді чи в будь-яких кущах і закусити огірком - це "його культура".
Відповісти
Не "під вечір", а на замовлення там проводять урочисті події. А тому, що нема за які кошти утримувати той музей! От Середюк і "крутився" як міг, щоб хоч яку копійку знайти для підтримки того всього.
А хто не знає ні Середюка, ні ситуації (ні географії, бачу), то краще не пишість єрунди і не ганьте людину! Кожен судить міряючи по собі
Відповісти
гроші ідуть Середюку в карман, нехай покаже свою декларацію про доходи та статки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні