На Волині масово забруднюють навколишнє середовище

1
-2
На Волині масово забруднюють навколишнє середовище
Екологічна інспекція вштрафувала органи місцевого самоврядування на 22,4 тисяч гривень.

Такі штрафи призначили через забруднення навколишніх земель та
не правильного поводження з відходами, - повідомляє прес-служба Держекоінспекції у Волинській області.

За результатами проведених перевірок за допущені порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 108 посадових осіб. Загальна сума штрафів складає 22,4 тисячі гривень.

Пред’явлено 21 претензію про відшкодування органами місцевого самоврядування шкоди, завданої навколишньому природному середовищу унаслідок порушень природоохоронного законодавства на загальну суму 435,5 тисяч гривень.

Зокрема, через скидання забруднених стічних вод на території Княгининівської територіальної громади Луцького району, навколишньому природному середовищу завдано шкоду, що складає 232,5 тисяч гривень.

Унаслідок засмічення земель сільськогосподарського призначення твердими побутовими відходами в межах села Чорниж Маневицького району завдано шкоду в розмірі 138,1 тисяч гривень.

Самовільне розміщення побутових відходів в місцях, не передбачених для цього, призвело до засмічення земель на території Судченської сільської ради Любешівського району. Загальний розмір шкоди становить 42,8 тисяч гривень.

Не забезпечується дотримання вимог природоохоронного законодавства у сфері поводження з відходами та засмічення земель на території Рожищенської міської ради, Великокурінської та Судченської сільських рад Любешівського району, Холонівської сільської ради Горохівського району, Камінь-Каширської міської ради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
С**ть там де живуть,менталітет статистичного украіінця,це що наслідки комуністичного виховання,чи пофігістичне відношення до природи?!У вас діти є,що ви для них залишите після себе,купи сміття і задрипану екологію?!Не соромно нешановні!?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні