На Волині затримується ремонт дороги Устилуг-Луцьк

1
0
На Волині затримується ремонт дороги Устилуг-Луцьк
На трасі Устилуг-Луцьк-Рівне ремонтні роботи затримуються на 3-5 дні.

Про це йшлося у середу, 13 вересня, під час наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, - повідомляє Відділ інформаційної політики ОДА.

Зокрема, за словами начальника служби автомобільних доріг в області Анатолія Посполітака, станом на дорозі Устилуг-Луцьк-Рівне виконано на 165,5 мільйонів гривень, з яких оплачено – більше 116 мільйонів гривень.

До слова, загальна вартість передбачених робіт – більше 700 мільйонів гривень.

За результатами І декади вже виникло відставання: не укладено
близько 6 тисяч тон щебенево-піщаної суміші та асфальтобетону. Це роботи на суму майже 15 мільйонів гривень. Як пояснив підрядник, відхилення від плану виникло у зв’язку із затримкою подачі матеріалів залізницею.

Свої корективи вносить й погода. Тому наразі відставання – 3-5 днів. Це ставить під загрозу завершення ремонту дороги у відведені терміни.

"Докладіть максимум зусиль, аби завершити роботи на даній дорозі. Адже це гроші від митного експерименту, який діє лише до кінця року. Відтак, не відомо, які зміни відбудуться в законодавстві. Тому ще раз наголошую, що володимирська дорога – це пріоритет № 1, – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов.

Що ж стосується освітлення, то вже 4 підприємства подали свої пропозиції для участі в тендері. Робота в цьому напрямку триває.

Ще один стратегічно важливий напрямок роботи – дорога Старовойтове-
Адамчуки, яку згідно плану необхідно закінчити до 20 жовтня цього року.

Вартість робіт – 42 мільйони гривень. Часу залишилося не так багато, але підрядник запевнив, що в четвер-п’ятницю роботи вже будуть розпочаті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора. Там їздити було просто нереально.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні