У Луцьку зрізають фруктові дерева, щоб зробити автостоянку

7
-8
У Луцьку зрізають фруктові дерева, щоб зробити автостоянку
На проспекті Соборності у Луцьку зрізають фруктові дерева, щоб розширити стоянку для автомобілів.

Місцеві жителі проти, - йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».
«Вони сказали, що зрізають дерева в незадовільному стані, але почали роботу саме з родючих», - розповіла мешканка будинку Валентина Куксо.

Як з'ясувалося, підписи мешканців будинку дійсно збирали, однак проект розширення автостоянки погодили лише троє людей, вікна яких виходять у двір. Мовляв, їм заважає велика кількість автомобілів і вони не проти автостоянки зі зворотнього боку будинку.

Один із співвласників ОСББ Владислав Михайлов розповів, що має підписи та дозоли мешканців. Він стверджує, що йому запропонували розширення стоянки власники офісів, які знаходяться на першому поверсі будинку.

За словами начальника відділу екології Луцької міської ради Анатолія Гламазди, мешканці почали пізно бити на сполох надто пізно, а замовники зобов'язані посадити дерева біля стоянки:

«Згідно з робочого проекту замовники благоустрою повинні висадити шість дерев поблизу нової автостоянки», - зауважив чиновник.
Теги: дерева
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
20 рроків - і луцьку будуть сплошні парковкі
Відповісти
Ай-я-яй! Не буде де посадити морковкі!
Відповісти
Запсфальтуйте-забетонуйте все що можна і не можна,ваші діти та внуки будуть дихати смородом від машин,і пилом з розпеченого асфальту.....!!!!Вас здоров’я нащадків не хвилює?!!!
Відповісти
Люди треба боротися за своє ,все починається з малого
Відповісти
Вірно Адже Луцьк потребує лише парковок , а не шкіл і
садочків
Відповісти
Доброго дня, шановні. Я замовник проекту благоустрою і про мене сюжет. Декілька аргументів:
1. Аверс висвітлив не все і дещо однобоко.
Парковка розширюється лише на 3 місця. Зі сторони проспекту, а не в дворі. Всі 10 комерційних приміщень в будинку мають лише один вузький заїзд і водночас виїзд з проспекту. Плюс він напроти парковки, плюс поруч зупинку, плюс насиченість руху на проспекті. В підсумку виходить, перенасиченість руху транспорту, обмеженість в маневрах, незручність і небезпека в т.ч. для пішоходів на цій площадці.
2. Власники нежитлових приміщень, - також члени ОСББ "Соборності 26" з правами на парковку та використання прибудинкової території. Ми є, нас нее треба ігнорувати чи принижувати. Захищати свої інтереси ми будемо.
3. Дерева відновлюються, парковка за 11 метрів від будинку і в загальному буде на 9 авто. Водночас парковка в дворі - за 2-3 метра від вікон на 30 чи більше авто. Ми пропонуємо розвантажити парковку в дворі і на ніч паркувати на нашій стороні, щоб була рівномірність. Ато виходить: одні мають дихати забр повітрям а інші (вікна на проспект) жити в садочку.
ТОМУ і назбиралась більшість голосів в будинку. По закінченню робіт, планую запросити "Аверс" висвітлити зроблене. Побачимо наскільки вони об'єктивні. Дякую за увагу!
Відповісти
А "замовник благоустрою" газон посіяв, 6 плодових дерев посадив? Пора було б вже виконати обіцянку/зобов'язання, зазначену в проекті благоустрою...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні