Луцький притулок «Ласка» просить в селян по 800 гривень за кожну собаку

3
9
Луцький притулок «Ласка» просить в селян по 800 гривень за кожну собаку
На комунальному підприємстві "Ласка" просять 800 гривень за кожну виловлену собаку.

Скандал через безпритульних тварин розгорівся в селі Сирники Луцького району,- повідомляє Волинське телебачення.

Добродушна 80-річна жінка Ольга Антонюк стала годувати собак, аби ті через голод не кидалися на домашню птицю. Це дуже обурило односельчан, які бояться за своїх курей та гусей.

Щоб не сваритися з людьми, пенсіонерка хотіла здати собак до притулку «Ласка». Однак там відповіли, що за межами Луцька собак ловлять за гроші замовника. За одного чотирилапого попросили заплатити 800 гривень.

"Це не тільки відлов, це ще й стерилізація, вакцинація. З керівником села договір у нас заключений ще на початку року, його треба перезаключити. Якщо сільська рада вирішить за потрібне нас викликати, відповідно тоді - по зверненню населеного пункту ми приїжджаємо і відловлюємо тварин", - каже керівник комунального підприємства "Ласка" Богдана Новарчук.

Голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб також запевнила, що кошти на відлов можуть бути виділені, однак, якщо буде письмове звернення від громадян, а самих собак "притримають" до приїзду комунальників.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а більш нічого Ласці не треба.....?
Відповісти
На нари аферистку
Відповісти
...на кол
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні