Нова каналізація «влетить» Луцьку у вісім мільйонів гривень

0
13
Нова каналізація «влетить» Луцьку у вісім мільйонів гривень
На будівництво каналізацій у Вересневому мікрорайоні, а також у районі вулиць Вороніхіна і Гетьмана Мазепи, виділили вісім мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба Луцькради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Вересневому почали будувати каналізацію

У мікрорайоні Вересневе триває будівництво господарсько-побутової каналізації та приєднання її до загальноміської каналізації, аби каналізаційні стоки скидалися на міські очисні споруди, а не на поля фільтрації Гнідавського цукрового заводу.

Нині на вулиці Корольова у мікрорайоні Вересневе установка під дорогою через спеціальні ями протягує труби.

Вартість робіт становить 4,9 млн грн.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучани почали менше скаржитись на сморід

Також триває будівництво зливової каналізації у районі вулиць Вороніхіна та Гетьмана Мазепи. Це може вирішити проблему підтоплення житлових будинків, молитовного будинку Волинського об'єднання церков християн віри євангельської та електропідстанції.

Під час сильних дощів у низовині між вулицями Вороніхіна та Гетьмана Мазепи накопичувалася велика кількість води, яка затоплювала електропідстанцію, і цілий мікрорайон залишався без електроенергії. Відновлювали постачання світла у оселі лучан лише після того, як спадала вода.

Вартість робіт становить орієнтовно три мільйони гривень. Завершити їх планують упродовж місяця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні