«Заходять м’ясо-молочні жіночки, а виходять «дюймовочки», - лучанин про потяг «Ковель-Хелм»

11
2
«Заходять м’ясо-молочні жіночки, а виходять «дюймовочки», - лучанин про потяг «Ковель-Хелм»
Луцький фотограф Віктор Голіков поділився враженнями від подорожі новим потягом «Ковель-Хелм».

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Я кайфую в потязі Здолбунів-Хелм!!! До Ковеля все спокійно і порожньо, а потім - все як завжди...всі ті, хто раніше катав автобусами - пересіли на рейковий автобус. Це та вічна ситуація, коли заходять наші м'ясо-молочні жіночки по кілограм сто, а в Хелмі виходять "дюймовочки", тільки сумки більшають. Торги на біржі - повна фігня в порівнянні з екшеном в потязі Здолбунів-Хелм», - не приховує своїх емоцій Віктор Голіков.

Зі слів лучанина, проблема контрабанди товарів через кордон з Польщею не зникає.

«Порадували найбільш жіночки, які при цьому читають слово Боже і хрестяться перед кордоном з такою інтенсивністю, ніби востаннє. Потім радіють, коли з потяга виловлюють когось іншого, і знову хрестяться, коли двері зачиняються і ми рушаємо далі», - розповідає чоловік.

«П.с. Якщо Ви маєте з собою скотч - Ви король вечірки)», - зазначає фотограф.

Нагадаємо, потяг «Ковель-Хелм» почав курсувати 12 червня 2017 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мужик класно описав)
Відповісти
Я теж їздив тим поїздом. Бачив перестраханих жіночок. Але я чоловік!! І мені стидно за чоловіків тих жіночок,які не можуть забезпечити сімю...і за кореспондента, який в штанах і зловтішається з героїчних жінок!! Не для втіхи чи екстриму вони це чинять!! Бабусі внуків вчать в інститутах з тих поїздок! Помовчав би! Правду - матку врізав! Не смійся з чужого горя...на депутах своє перо сарказму відточуй! Вибачте нас ,дівчата, що мусите так заробляти!!










Відповісти
от я і з Вами згідна.не з добра ті дівчата їздять..а скільки ж то нервів..хай бог милує таких заробітків.Але жити за щось треба ..і школа і садочки..потім студенти та що там говорити..я думаю більшість мене розуміє..А от автору статті треба з неба на землю опуститись...певно Вии вирішили що ми вже повноцінно в Єропі)))) зробив паспорт і всьо..всі проблеми рішились..а проблем значно і значно побільшало...подивіться лище на ціни..за останній хоча б тиждень....ціни на продукти..
Відповісти
ще більше соромно за автора.

Відповісти
може ,колись як сьогодні його дружина так само поїде...
Відповісти
Автору - фууууу .Хай покаже свою декларацію (за рахунок чого він утримує свою родину )а потім звинувачує жінок та їх чоловіків
Відповісти
ото то що декларації воно не покаже...
Відповісти
Ніхто не в праві нікого судити, там люди нерви і здоров'я лишають , заради того щоб заробити копійку, Ковель-сільмаш закрили, скільки робочих місць люди втратили?, дайте тим жінкам роботу не за 3200грн. з яких ще і податок в державу сплати, за комунальні послуги заплати, дитину в школу збери, в школу дай на вікно, на фарбу і т.п. Тому я б на місці цього писаки, промовчав, і подумав, як важко нашим людям, а не сміявся б над ними...
Відповісти
Останній раз коли іхала до Польщі було те саме..тільки в автобусі)) бабця років за 60 порозпихала свої сигарети по цілому автобусі ще на автостанції у Ковелі і випитувала у пасажирів чи мають сигарети щоб і їм впихнути....а далі цілу дорогу до кордону читала молитовник! Дуже мене обурила така картина))) а потім бабця своїй напарниці розказувала історію яку чув весь автобус що вона ходила у хресний хід до Почаєва і яке духовне очищення вона здобула))) і ще розказувала історію про якось мужчину якого накрили на кордоні з сигаретами а бабця це так потрактувала що це бог його карає і дає шанс задуматися над своїм життям)))) мені було це слухати дуже важко ледве стрималася шоб бабці не висловитися)))
Відповісти
Мене обурило не те що вона возить контрабанду це її справа!!! А те яку картину вона створювала збоку мене з тим своїм молитовником і моралями про те щоб люди наверталися до бога!!
Відповісти
Тоді автобус був Ковель Варшава...я мала квиток до Варшави далі картина була слідуюча і не вперше....з Ковеля автобус набитий людьми...і якщо до Варшави є тільки три пасажири як було останнього разу водій сказав що до Варшави він не поїде бо йому не вигідно!! Він перевозить контрабандників через кордон ті виходять буквально за кілька кілометрів за кордоном і лишається пару пасажирів до Любліна і три до Варшави...водій приводить всіх до Любліна купує квитки пасажирам які до варшави на інший автобус і далі їдьте як хочете! Питання навіщо ми купуємо квитки у касі, навіщо автобус має рейс до варшави а іде тільки до Любліна, навіщо я маю терпіти ці неудобства з пересадками і тяганням валізи? Бо водію не вигідно їхати до Варшави.....отак у нас все робиться через одне місце
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні