--> Палиця, іди на роботу! або Швейцарський голова Волинської облради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Палиця, іди на роботу! або Швейцарський голова Волинської облради

22
-6
Палиця, іди на роботу! або Швейцарський голова Волинської облради
7 вересня виявився особливим днем для Волинської обласної ради.

Крім того, що вперше за 3 місяці депутати зібралися на сесію, то ще й голова обласної ради Ігор Палиця вперше майже за два роки на посаді дав прес-конференцію.

Видання «Волинь24» не могло не скористатися такою чудовою нагодою і не запитати Ігоря Палицю про те, якими він бачить свої посадові обов’язки і що зробив в ролі голови обласної ради на благо Волині.

І що розповів Ігор Петрович? А те, що він не такий. Він інший. Він не збирається сидіти в своєму кабінеті на Київському майдані, а робочий час проводить навіть у Швейцарії. І він не збирається ні в кого питати, де йому бути.

***

На прес-конференції Ігор Палиця відразу зізнався, що не читав положення, де має знаходитися робоче місце голови обласної ради, однак наголосив: сидіти на робочому місці він не вважає за потрібне, а віддає перевагу бути там, «де можна хоч щось зробити для області».

На думку голови облради, він, як керівник представницького органу місцевого самоврядування, має переживати за те, щоб максимально наповнювався і не розкрадався бюджет області, контролювати, як він витрачається і розуміти потреби області.


Керівник облради вважає, що Волині бракує грошей, уваги з Києва, прийняття законів, рішень Кабінету Міністрів. І над цими питаннями має працювати голова обласної ради.

Роботою з документами, зверненнями громадян та підготовкою до сесії, твердить Ігор Палиця, повинен займатися апарат обласної ради і його заступники. А сам голова ради – їздити і «вибивати» гроші.

«Якщо хтось думає, що я буду сидіти на робочому місці, на стільці і спілкуватися з журналістами, підписувати папірці – ви помилились. Я не такий. Я інший. Я звик бути іншим», – заявив він.


Ігор Палиця, крім того, підтвердив, що в робочий час знаходиться за кордоном.

«Так, я проводжу робочий час в Швейцарії, де знаходжусь на робочому місці, але при цьому все робиться, тому ніяких проблем», – заявив голова Волиньради, додаючи, що закордоном у нього вчаться діти і живе колишня дружина.


Голова Волиньради наголошує: він ні в кого не збирається питати, де йому перебувати.

«Повірте мені, я не буду питати ні в кого. А якщо людям щось не подобається, наступного разу нехай мене не обирають», – каже Палиця.

На прохання показати свій закордонний паспорт, голова Волиньради зазначив, що вважає «низьким рівнем» звітуватися про свої закордонні поїздки.

Крім іншого, до обов’язків голови обласної ради входять щомісячні прийоми громадян, першого вівторка кожного місяця.


Ігор Палиця пригадує, що майже за 22 місяці роботи в облраді особисто він здійснив чотири прийоми. Тим не менше, каже він, громадяни, які звертаються до обласної ради, «задоволені завжди». Їхні проблеми, мовляв, вислуховують інші працівники облради.

Зауважимо, що на сайті облради ми знайшли тільки три згадки про особисті прийоми громадян головою Волиньради.



***

Наприкінці прес-конференції журналістка Людмила Яворська поцікавилася в Ігоря Палиці, що майже за два роки на посаді йому вдалося зробили для області.

Судячи з пояснень голови облради: вдалося небагато. Мовляв, мало що від нього залежало.

«Коли ви стали між дверей і вас далі не пускають… От в такій ситуації ми знаходимось. Двері привідкрили, але до кінця не відкрили. Так ми почекаємо, поки відриються двері і зробимо те, що хочемо зробити», – зазначив Ігор Палиця.

Скільки доведеться ще чекати для конкретних результатів?

Нагадаємо: видання «Волинь24» вирішило перевірити, скільки часу Ігор Палиця витрачає на виконання не приватних, не бізнесових, а саме обов'язків Волинського обласного голови..

Палиця, іди на роботу! або У пошуках голови Волиньради

Палиця, іди на роботу! або «Темна» рада і загадкові робочі зустрічі голови Волиньради

Палиця, іди на роботу! або Неприйомний день голови Волиньради

Палиця, іди на роботу! або «Секретна» підготовка до сесії Волиньради
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого не зробив, якщо не брати до уваги створення бандитського угрупування. Оце будете знати, як за гречку і за швейцарських містерів голосувати. Х*р вони на вас поклали.
Відповісти
Палиця був найбільшим прогульщиком у Верховній Раді, то ж чекати від нього роботи у якійсь сільраді-облраді марно. Не потрібно було за нього голосувати.
Відповісти
Шавки та пішли ви усі... заї..махали, що ви хочете від мене я приїхав до батьків !!!
Відповісти
В Китаї дійсно таких розстрілюють
Відповісти
Є речі, які завжди в моді- ЧЕСТЬ ,Совість, Розум, ПОРЯДНІСТЬ , КУЛЬТУРА, правда. А думки і погляди можуть змінюватись про людей
Відповісти
То може вже декому дійде що треба голосувати за нормальних кандидатів, а не за різних палиць-олігархів!!!Бізнесменам в раді робити нічого,тому що ііх цікавить власний бізнес ,а проблеми міста іім начхати!
Відповісти
Це ви кого маєте на увазі називаючи нормальними кандидатами!
Правильно він все сказав!
Відповісти
Для тих хто в танку: він до міста не має жодного відношення!!! Я розумію що ти бот, то хоч не позорся і май тяму в тому що пишеш!!!
Відповісти
Ви Полішукі там) такі питання ??? якась баба з села буде питати яка погода в Швейцарії. ви конкретне питання людині яка мільярдер можете задати ?
Відповісти
Вибачте, але не осилив усього цього словоблуддя Палиці. Ну хіба ви не бачите, що він абсолютно не переживає, що про нього скаже народ. двино, нащо на прес-конференцію йшов
Відповісти
Не дай Бог таких пускати до влади, це жах і приниження Волині. Він навіть не розуміє як він примітивно встилі 80-90 тих років виглядає. Смердить Балабениками, Клеванськими, Укропами це кінець.
Відповісти
Це мені здалося, чи він спавді сказав, що в Швейцарії живе????
Відповісти
Я зрозумів який рівень інтелекту у Коломойського і це вони хочуть керувати Україною. Вони будуть стояти тупо до останнього патрона
Відповісти
Палиця молодець! Вміє тримати удар, молодий , розумний політик! Багато зробив для області!!!
Відповісти
А можно поинтересоваться шо конкретно он Зробив?
Відповісти
вор должен сидеть в тюрьме
Відповісти
А ну і що ж він зробив, крім примітивних дитячих майданчиків, замилив очі і хватить?!
Відповісти
До нас приїхав женевський цирк з шоу кардибалетом на розборки. Будьте уважні він має відбити витрачені гроші і ще щось урвати на Волині. З дня на день почнуть пропадати люди. Почалася істерика.
Відповісти
для волиняка..цирк був тоді...коли ніби то як дехто ..ходив кругами біля міської ради..ото був цирк..чогось ніхо хто працює на роботі кругами кругом неї не ходить..)))))ну і про журнал фіксації робочого часу промовчу))))
Відповісти
є хороша приказка.."собака лает караван идет"...Цікаво не було б Укропа Палиці..кого б ви тут так обговоювали рьяно????певно в нашому місті є для того багато кандидатур..тільки було б добре почати з того . А ЩО І ХТО ЗРОБИВ ДЛЯ МІСТА..?не спорю..є звичайно...одиниці...далеко не публічні люди...але є..зробили..і веливе їм дякую..але не треба вже так оце розказуваи як то правильно і як то десь там...все не так як комусь хочеться..і підхід до виконання обов язків у Ігоря Петровича хороший..- робота робиться..А яка різниця яким чином....так ні ж..всі привикли до бюрократії..прийшов записався в журнал що ти прийшов..вийшов в магазин-ОБОВ ЯЗКОВО ЗАПИСВСЬ..ідеш з роботи ..знов писанина..ДУРНА І НІКОМУ НЕ ПОТРІБНА..старі совєцькі бюрократичні часи!!!!!
Відповісти
Видно, що ви,пані, прихвостень Палиці. Такі,як "ви" засмерділи весь Луцьк, всю область і Ураіну! Давайте - до Швейцаріі, Польщі... можливо тоді простим людям легше буде дихати і жити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні