«Журналістам можна всьо». ТОП-20 «перлів» з прес-конференції Ігоря Палиці

12
11
«Журналістам можна всьо». ТОП-20 «перлів» з прес-конференції Ігоря Палиці
«Хочете, я спеціально буду вам казати щось цікаве, щоб ви написали?» - намагався жартувати голова облради Ігоря Палиця під час прес-концеренції. І таки сказав.

Довгоджанну зустріч голови Волинської обласної ради можна розібрати на цитати.

Пропонуємо ТОП-20 «перлів» із розмови Ігоря Палиці з журналістами, що відбулася 7-го вересня.


***

… «Так от, тут є апарат, є заступники, які стежать за документообігом, за тим, щоб були прийняті всі звернення, щоб нічого не пропустити, приділити всім увагу. А я їжджу і вибиваю по копієчці, всіх впрошую - що закордоном, що в Києві, що – в інших областях».

***

… «Олександр Віталійович - дуже відповідальна людина. І якщо десь він собі дозволив те, що я читав – 0,23 проміле при нормі 0,20, – це взагалі неправильно».

***

… «Я намагаюся не сідати за руль, бо бувають випивші на дорозі».

***

… «У мене тільки етичні питання. Я вчора прослухав плівки… Матюкатись - це канешно нехарашо. Решту я не знаю. …Матюкатися не можна, пити не можна, палити не можна, лякати не можна».

***

… «Прийшла прокуратура, яка зробила виїмку, НАБу, яка займається цією справою. Я не розумію, що вони шукають. Сьогодні є порушені кримінальні справи, нехай перевіряють. Навіть, якщо хтось і порушив якісь закони (хоча ми цього, як фахівці, не бачимо), ніхто не хотів порушувати закону».

***

… «Я бачив 90-ті, я жив тоді і повертатись туди не дай Бог нікому з наших молодих бізнесменів».

***

… «В мене немає на все грошей і часто є конфлікт з Товстенюком, тому що він мені дає рахунки на десятки мільйонів, а їх немає. Ми навіть закриваємо відділення по місту, тому що ми не можемо задовольнити потреби всіх, хто приходить, а відмовляти не гарно».

***

… «Так, він є чоловіком моєї двоюрідної племінниці. Я з Григорієм Недопадом (перший заступник Луцького міського голови, - авт.), якщо бачився разів 15 в житті за весь час, то це максимум. І коли він пішов головою Ківерцівської районної ради, він сам себе зробив. І сьогодні він сам себе робить. І він зі мною не радиться».


***

… «Я дуже з повагою відношусь до грошей, їх є куда дівати».


***

… «От стоїть моя машина під міською радою, припустимо. Стоїть Лапін з Вусенко… Ну, цікавий кадр! Я можу це потім з відеореєстратора роздрукувати і занести на «Волинь24», «ВолиньPost», поважній Аріні Крапці і сказати: «Дайте мені за це гроші, бо це цікаве фото». Де тут порушення закону?».

***

… «Журналістам можна всьо. Може, ті, хто стежили, теж хочуть бути журналістами?».

***

… «Так, я проводжу робочий час в Швейцарії, де знаходжуся на робочому місці, але при цьому все робиться, тому ніяких проблем».

***

… «Я ж вам сказав: це комунальне підприємство. Палиця піде з обласної ради (стане депутатом чи просто піде) і воно залишиться ваше, всієї області. Якби я відвів на своє приватне, проблем би в мене не було. Я вже давно б знайшов якогось компаньйона, акціонера, і добував би бурштин».


***

… «Я краще буду мати одну гривню, ніж зароблю ще п’ять з бюджету».


***

… «Я не хожу ні в сінагогу, нікуди не хожу. …Мені, щоб спілкуватися з Богом, посередників не потрібно. Хто б то не був: чи равін, чи мулла, чи священик. У мене є запитання і сам знаю, як їх задати».

***

… «Напишіть, що мені соромно, я боюся Генпрокуратури. Яка вам різниця? Ви ж все одно пишете те, що вам кажуть, а не те, що ви чуєте».

***

… «До обшуків я і мої батьки, в яких я живу, коли приїжджаю в Луцьк, ми готові. Я їх попередив, що можуть бути і в 6-й ранку обшуки, і в 7-й ранку. І по підпалу, і по побиттю, і по стеженню, і по чому завгодно. Ми готові до всіх обшуків».

***

… «Аріночка, ідіть в суд, я вас прошу. Подавайте на мене в суд. Ви ж любите подавати в суд».

***

… «Якщо чесно, ми не знаємо, де хто буде. Тому – можливо, так. Можливо, ні. Можливо, будемо разом з Петром Олексійовичем. А можливо, з Юлією Володимирівною. Ніхто цього не знає».


***

… «І даю слово при всіх: в мене на цьому місці не те, що торгового центру – крамнички навіть не буде. Не то що в мене – записаного на моїх родичів і друзів не буде».

Підготувала Олена ЛІВІЦЬКА.
Фото автора.












Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це просто комедія))
Відповісти
Тільки ми мусимо не сміятися а страждати
Відповісти
жесть!... шо воно меле...
Відповісти
а мені сподобалося. але оце популярне "дєвачька"...)
Відповісти
а як її ще назвати, як що вона і є дєвачька
Відповісти
Вона журналіст, і голові облради так їі називати це свідчення того, що цей барига так і не виріс з 90х
Відповісти
чичайте между строк. все правильно говорить, думаэте хтось бiльше часу в своэму кабинети проводить... чи зпоперэдникив хтось бильше за область думав?! Я вас умоляю
Відповісти
Та нічого він не думає. Барига і годі. Гребе під себе.
Відповісти
Палиця думає за область сидячи в Швейцарії? Хтось серйозно в це вірить?)) А, це ж проплачений комент бота, зразу не побачив))
Відповісти
Все він правильно говорить, сидячи в кабінеті спонсорів не знайдеш, респект
Відповісти
Все він правильно говорить, сидячи в кабінеті спонсорів не знайдеш, респект
Відповісти
Ти про що? Для кого спонсори? Для Сашки Товсетнюка? Чи для Ігоря Прищавого на вибори?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні