--> Запустили нову українську соціальну мережу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Запустили нову українську соціальну мережу

3
-3
Запустили нову українську соціальну мережу
В Україні з'явилася нова соціальна мережа Woolik. Про це пише Кореспондент.net із посиланням на повідомлення розробників проекту.

"Woolik - це зручна українська соціальна мережа з розкішною функціональністю, яка не поступається світовим аналогам, а в чомусь і перевершує їх. Місія Woolik - створити в Україні сучасну, естетично приємну, швидку і зручну соцмережу для ефективної комунікації між людьми в усьому світі", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що над створенням соціальної мережі працювали розробники з різних країн.

Раніше українська соціальна мережа Ukrainians, яка була покликана стати альтернативою забороненого ВКонтакте, припинила своє існування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця соцмережа теж успішно загнеться...
Відповісти
Ну враховуючи, що навантаження на сервер мінімальне в звзязку з тим, що лише запустили мережу, а вона вже так лагає плюс музика відео це добре а закладки спільноти, друзі? не дуже зручно з мобільного телефону користуватись, але вірю що з часом пофіксять баги і меню зроблять зручннішим
Відповісти
Де е слово "укр", тому швиденько наступае п-ць.... Карма.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні