Волиняни не хочуть вчитись в ПТУ

2
-8
Волиняни не хочуть вчитись в ПТУ
Міністерство освіти до 1 жовтня продовжило прийом заяв на навчання професійно-технічним навчальним закладам Волині, бо вони не набрали заплановану кількість учнів.

Цьогоріч професійно -технічні училища області не дорахувались двох тисяч абітурієнтів - про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

«Ми сьогодні маємо ще поки недобір, план поставили дещо більший . Поки маємо виконання на 85%. Але це загальнодержавна проблема і Міністерство освіти прийняло рішення продовжити вступну кампанію до 1 жовтня 2017 року» - каже начальник управління освіти та науки волинської ОДА Людмила Плахотна.

ДИВИТИСЬ 12 КАНАЛ ОНЛАЙН

На думку фахівців, головна причина недоборів — це прагнення молодих людей володіти професіями, які в суспільстві вважаються більш престижними. Хоча попит роботодавців на випускників технікумів значно більший.

Нагадаємо, що минулого року була ж така проблема: у багатьох закладах були проблеми з формуванням груп на певні професії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шо ж там хотіти?? У цих диких умовах не те шо вчитися...
Відповісти
А що всі пішли до Сну, щоб потім огірками на базарі торгувати?)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні