У Луцькраді - перестановки у комісіях

1
2
У Луцькраді - перестановки у комісіях
У Луцькій міській раді внесли зміни до складу комісій.

Про це стало відомо під час засідання виконкому Луцькради у середу, 6 вересня.

Так, до складу комісії з питань відшкодування витрат за придбані лікарські засоби за пільговими рецептами громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи ввійшла заступник директора департаменту соціальної політики Вікторія Клімчук.

До комісії з питань надання статусу бійця-добровольця антитерористичної операції включили юриста, головного спеціаліста відділу по роботі з учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей департаменту соціальної політики Тетяну Климчук.Вона стане секретарем комісії.

До комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур міста ввели: Богдану Караванську – представника Волинського фонду активної реабілітації неповносправних, Валеря Корпача – члена виконавчого комітету Луцької міської ради, Вікторію Майбороду – директора департаменту соціальної політики, Наталію Чайку– фізичну особу.

До комісії з питань надання адресної грошової допомоги сім’ям загиблих (померлих) учасників антитерористичної операці увійшли перший заступник директора департаменту соціальної політики Тетяна Корецька та начальник відділу по роботі з учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей департаменту соціальної політики Наталія Черчик.

До комісії з питань надання фінансової підтримки громадським організаціям включили Тетяну Корецьку, яка буде заступником голови комісії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многоходовочькі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні