Антимонопольний порушив справу через змову на ринку автогазу

1
-2
Антимонопольний порушив справу через змову на ринку автогазу
Антимонопольний комітет України (АМКУ) порушив справу за ознаками антиконкурентних погоджених дій на ринку скрапленого газу. Про це повідомив голова відомства Юрій Терентьєв журналістам, інформує «Інтерфакс-Україна».

«Щодо скрапленого газу прийнято рішення щодо призначення державного уповноваженого Валерія Полюховича, і було порушено справу за ознаками антиконкурентних погоджених дій. Зараз відбувається детальне планування наступних кроків щодо розслідування, і відповідно буде розпочато процесуальні дії АМКУ», – сказав він.

Терентьєв додав, що комітет вивчить усі етапи ціноутворення на скраплений газ, включаючи виробників, оптових торговців і рітейлерів.

Зазначимо, що середні роздрібні ціни на скраплений вуглеводневий газ в Україні в період із 1 по 30 серпня зросли в 1,5 рази - з 10,92 грн/літр до 16,17 грн/літр.

28 серпня міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів написав звернення до Антимонопольного комітету з приводу зростання цін на автомобільний газ.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман доручив державним органам вжити заходів щодо зниження вартості палива та назвав підвищення цін на газ диверсією проти країни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нарешті, дай вам Бог здоров'я, верніть стара ціну
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні