Богдан Шиба розповів про маски-шоу в його кабінеті

1
-3
Богдан Шиба розповів про маски-шоу в його кабінеті
Державне підприємство «Волиньстандартметрологія» обшукували силовики.

Про це в інтерв’ю «Волинь24» розповів керівник підприємства Богдан Шиба.

З його слів, у переддень Дня Незалежності державне підприємство заблокували. Весь день у ньому проводили обшуки.

Чоловік пов’язує «маски-шоу» з тим, що до початку минулого року «Волиньстандартметрологія» займалася сертифікацією автомобілів, які приганяли з-за кордону, на відповідність вимогам стандартів.

«Формальною підставою для проведення слідчих дій була необхідність вилучення сертифіката відповідності на автомобіль «Opel Combo» від 24 лютого 2016 року. Для цього слідчі органи 26 липня цього року отримали ухвалу суду, якою їм дозволялося здійснити вилучення (виїмку) вказаного документа. Більше того: якби вони звернулися до підприємства, то їм без зволікань були б надані всі потрібні папери», - розповідає Богдан Шиба.

«Замість вилучити потрібні папери, оперативники заходились обшукувати кабінет директора і його самого. Я працюю керівником підприємства з січня цього року, займатися сертифікацією автотранспорту «Волиньстандартметрологія» припинила більш ніж півтора року тому, жодного стосунку, навіть поняття найдрібнішого не маю стосовно цих питань. Тому зробив очевидний висновок: була спроба знайти хоч що-небудь незаконне чи компрометуюче в мене особисто», - додає посадовець.

Керівник «Волиньстандартметрології» запевняє, що силовики переглянули кожен документ не тільки в його кабінеті, а й в особистому портфелі та гаманці.

«Я навіть впевнений, що буде продовження цієї історії, оскільки мовчати чи ховатися в кущі я наміру не маю. Швидше – навпаки. Тому прошу лучан пам’ятати (якщо під час наступного обшуку мені підкинуть пачку грошей), що підприємство госпрозрахункове, працює на конкурентному ринку, і мені нема за що давати хабарі, а я сам мушу шукати і запрошувати замовників. Якщо підкинуть наркотики, то знайте: я ніколи в житті навіть в руках нічого подібного не тримав», - підкреслює екс-мер Луцька.

Більше про обшуки читати тут.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо вони предерлися до того Шиби. Шо на тому підприємстві може бути? Тож явний галяк.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні