У США на найбожевільнішому фестивалі згорів чоловік

0
-4
У США на найбожевільнішому фестивалі згорів чоловік
Підійшов до кінця легендарний літній фестиваль Burning Man, який проходить у пустелі Блек Рок у шт. Невада протягом восьми днів починаючи з останнього понеділка серпня, - пише Кореспондент.НЕТ.

Burning Man називають фестивалем радикального самовираження, це фантастичне дійство посеред пустелі, наповнене арт-інсталяціями, тематичними таборами, езотеричними ритуалами і напівоголеними тілами.

Серед пустелі можна зустріти безліч зірок чи технічних геніїв на кшталт Ілона Маска і Марка Цукерберга. Наприклад, за останній тиждень на фестивалі засвітилися багато ангелів Victoria's Secret.

Щороку фестиваль обертається навколо певної тематики. Головною темою Burning Man у цьому році стали релігійні вірування і ритуали.

До речі, перш ніж потрапити на Burning Man, необхідно зібрати набір вживання бернера: від лижної маски і спального мішка до крему від засмаги і їжі, оскільки на Burning Man грошей немає.

Українці також куражилися, розбивши табір Kurenivka (на заголовному фото), де влаштовували вечірки і перформанси в козацькому стилі.

Центральна частина табору називалася майданом. Окремо були облаштовані курені для житла з душовими, кухнею і їдальнею.

У цьому році на фестивалі дійсно згоріла людина. 41-річний чоловік вбіг у полум'я палаючої дерев'яної статуї. Від отриманих травм учасник Burning Man помер у лікарні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні