Луцького маршрутчика «спалили» за телефонними розмовами

8
-6
Луцького маршрутчика «спалили» за телефонними розмовами
У Луцьку зафіксували порушення з боку водія маршрутки, який розмовляв по телефону під час руху авто.

Про це на своїй стрінці у Фейсбуці повідомив місцевий активіст Андрій Білан.

"Скинула сьогодні фото Вікторія Євгеніївна, момент коли водій одною рукою кермує міською маршруткою і веде розмову по телефону. На зауваження відповів лайкою, що чхав на закони. Пізніше знову продовжив розмову по телефону", - пише активіст.

Андрій зазначив, це був водій міської маршрутки №11. Номерний знак - АС 4021.

"Що потрібно вже врешті-решт, щоб водії перестали системно порушувати правила дорожнього руху? Мабуть притягувати до відповідальності та посилити роботу працівників "поліції". Прохання Патрульна поліція Луцька хоча б один день на місяць виділити для контролю за водінням водіїв міських маршруток", - йдеться у дописі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке враження, що ви ніколи не їздили міжгоролдніми маршрутками. Там таке кожного дня)
Відповісти
А давайте цих водіїв на телефони знімати і номерний знак маршруткі . А потім все Миронюку в транспортний віділ за поясненями.
Відповісти
де та транспортна комісія, що 1. інспектувала "задовільий стан" маршруток, які скриплять на пів-міста та розвалюються на ходу. 2. ГАРАНТУВАЛИ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ПЕРЕВЕЗЕНЬ???!!!!
Відповісти
Сьогодні о 9. 50 , маршрут 2 , АС68-56 ВТ ,влаштував перегони і не зупинився на зупинці ,,Елегант,, по проспекту Відродження ,хоча пасажири були і йому махали ,щоб став....Перевізник ,,Санрайз,, скільки вже можна терпіти таке хамство водіїв ..???
Відповісти
за поручні треба триматись
Відповісти
тза поручні потрібно триматись
Відповісти
Ой то ще квіточки. Я, як до мами в село їду то наш дядя Ваня ліктями кермо тримає, в одній руці цибак а іншою сємкі плює. На зауваження не реагує, роками одна і та ж картина. Чи то водій вправний чи Бог береже, але поки що без наслідків
Відповісти
Між перевізником і міськрадою все " схвачено" і накачати не вийде,там на все закривають очі((((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні