Сьогодні у Луцьку – хресний хід

4
3
Сьогодні у Луцьку – хресний хід
З Луцька до Жидичина вирушить хресний хід.

Третього вересня о 16.30 у чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в селі Жидичин розпочнеться святкова Єрусалимська Рання з чином погребіння плащаниці Пречистої Діви Марії, - повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

Відправу очолить митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Перед урочистим Богослужінням, о 13.30, від храму Воздвиження хреста Господнього, що у Луцьку, вирушить хресний хід до жидичинської обителі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому до події КП поставили фото з Хресної ходи УПЦ?
Відповісти
Ніщо так не робить з людини РАБА, як її розумова відсталість! Замість щоб зробити щось корисне сім'ї, сатанізм віросповідувань поглинає особу, робить з неї злу за зависливу, ненависну та боязливу. Корміть й далі офіційних брехунів ПОПів, допомагайте т.н. владі вами маніпулювати через видуманого бога! Адже розвиток чи деградація суспільства в першу чергу визначається процентом тупих послушників, які сповідують нав'язаний сатанизм! Більше відсталих- більше "бога"! АКСІОМА!
Відповісти
Вам шановний, в КНДР, там Бога відмінили, там замість нього КимЧинИн.
Чемодан-Возкал-КНДР.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні