Коли у Луцьку встановлять обіцяні камери відеоспостереження

1
1
Коли у Луцьку встановлять обіцяні камери відеоспостереження
Вуличні камери відеоспостереження у Луцьку з’являться нескоро – мінімум наступного року.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Олександр Озінович.

1 вересня під час сесії міської ради начальник міського відділу поліції Олег Кічук повідомив, що нові камери у Луцьку останнім часом не встановлювались, а ті, що встановлювали до «Євро-2012», давно перестали обслуговувати.

Зауважимо, у Луцьку давно планують реалізацію проекту «Безпечне місто». В рамках цього проекту планується встановлення півсотні камер спостереження на центральних вулицях та на усіх виїздах з міста.

Наразі, зі слів директора департаменту економічної політики, проводяться тендери на прокладання оптоволокна. Поки невідомо, коли вдасться завершити реалізацію проекту. Однак, навряд чи камери встановлять цьогоріч.

«Грошей не вистачає. Цього року з бюджету виділили тільки 2,4 мільйона гривень, а загальна вартість проекту – 7,5 мільйонів гривень», - зауважив Олександр Озінович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та гроші вже тю-тю з бюджету
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні