У Луцьку автохам збив муніципала і грозився йому розправою

2
-2
У Луцьку автохам збив муніципала і грозився йому розправою
У Луцьку порушник, який припаркувався на газоні, збив працівника муніципальної варти, а потім ще й грозився йому розправою і звільненням.

Про це пишуть муніципали на своїй сторінці у Фейсбуці.

"29.08.2017 року о 09 год 45 хв інспекторами департаменту муніципальної варти, Редьковичем В.В. та Світлюком А.Ю., проводилося чергове відпрацювання по зверненню щодо порушення правил благоустрою міста Луцька, а саме паркування на зеленій зоні у дворі будинку №9 по пр. Волі", - повідомили у департаменті муніципальної варти.

Зі слів муніципалів, в зеленій зоні припаркували автомобіль марки "ЛАДА" з причіпом та будівельним сміттям. Інспектор представився і попросив правопорушника надати документи, які засвідчують особу, для фіксації адміністративного правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності. На це він отримав категоричну відмову та погрози про звільнення.

Після довгої тяганини правопорушник швидко застрибнув у авто та, не дивлячись на те, що інспектор стояв на тонкій доріжчі для пішоходів, рушив з чоловіком на капоті, протягнув його близько п’яти метрів. Не зважаючи на те, що інспектор злетів з автомобіля, хам не припинив рух та не поцікавився нанесеними травмами. Зрештою, він втік з місця події.

"Через деякий час, Кучерук Микола Георгійович, 09.08.1991 р.н, мешканець с.Береги Млинівського району (водій вищевказаного автомобіля) повернувся з помічником депутата Ляшка, Байдою Володимиром Ананійовичем, для «розборок», погрожуючи інспектору департаменту звільненням та фізичною розправою", - повідомляють муніципали.

Зауважимо, на офіційному сайті Верховної Ради України у списку помічників нардепа Олега Ляшка немає Володимира Байди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Два лоха, работягі блатують !
Відповісти
Бібо і Боба - два довбо..ба!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні