Будівництво каналізації у Вересневому затягується

3
-6
Будівництво каналізації у Вересневому затягується
Будівництво каналізації у мікрорайоні Вересневе затягується через ряд проблем, які виникли в ході будівельних робіт.

Про це йшлося у вівторок, 29 серпня, під час засідання бюджетної комісії.

Директор департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова повідомила, що планується додатково виділити 2,4 мільйонів гривень КП «Луцькводоканал» на будівництво каналізації у Вересневому.

«Роботи вже розпочалися, працює підрядник, розкопуються колодці. 4 вересня вже мають бути труби. Ми не будемо розкопувати вулиці, а будемо бурити і класти труби, адже так не доведеться додатково проводити благоустрій. У нас вже була така практика», - розповів директор «Луцькводоканалу» Іван Корчук.

Депутат Павло Данильчук запитав, коли завершаться роботи на об’єкті.

«Я не готовий сказати, у які терміни ми завершимо будівництво. Ставились такі плани, щоб зробити до 15 вересня, але це буде пізніше. Коли розкопали колодці, вони були наповнені водою. Зараз ми робимо укріплення. Там великий рівень грунтових вод і це буде тривати довше», - сказав Іван Корчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а може просто вже грошей не вистачає? разваравалі?
Відповісти
Як ходити по дворах і дитячих садочках,де радник голови Поліщук зі всією свитою,і до речі попереду голови,та й розхвалюють самі себе скільки зроблено за 97 днів - так вони герої,а як зробити 500 метрів каналізації,то вже і вкакались.І виникає запитання - що заважає поганому танцюристу?
Відповісти
Відповідь - "какулі в голові"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні