ТОП-7 місць, які варто відвідати у новому «Промені»

7
2
ТОП-7 місць, які варто відвідати у новому «Промені»
Відновлення популярного кінотеатру "Промінь" лучани чекали довго і нетерпляче. Нагорода за очікування не змусила себе чекати, адже відтепер у Луцьку з’явиться не лише найсучасніший кінотеатр, а й цілий комплекс цікавих, нових розваг, яких у місті ще не було.

Які "родзинки" нового закладу потрібно спробувати та оцінити радить Таблоїд Волині.

1. Кінотеатр із найпопулярнішої мережі «Multiplex».
Майже 1000 місць, 5 комфортних залів, розташованих на двох поверхах, надсучасне 3D – це місце, яке здатне відкрити нові переваги та емоції у звичному переглядів фільмів. Важливо і цікаво, що тематична лінія кінотеатру проходить через увесь розважальний центр «Промінь». Так, на кожному поверсі можна знайти афішу з переліком актуальних фільмів, анонсів чи навіть електронне табло з найновішою інформацією про наявність вільних місць на той чи інший сеанс.

Особливо ще й те, що цей зал стане найбільшим кінотеатром мережі «Multiplex» в усій Україні.

2. Концерт-хол
Вперше у Луцьку з’явився творчий простір, куди не соромно буде запросити популярних українських та закордонних виконавців. Високотехнічна і комфортна зала на 769 місць (613 у партері та 156 на балконі) зможе вмістити усіх найпалкіших поціновувачів музики. А вже невдовзі саме сюди будуть приїздити з концертами топові зірки.

3. «Сервіс краси» – мрія кожної лучанки, безпрецедентний б’юті-комплекс, що відрізняється від усіх студій краси. Тут можна не лише зробити зачіску, манікюр, макіяж та інші салонні процедури, а й придбати брендові професійну косметику, взяти напрокат сукню і навіть домовитися про індивідуальну фотосесію.

4. Боулінг та більярд
У «Промені» розташувалися вісім доріжок сучасної боулінг-зони «Georges Club», 7 більярдних столів з варіаціями гри на будь-який смак, тематичне кафе та бар. А «родзинка» цих розваг у тому, що своїх гостей тут прийматимуть цілодобово!

5. Кіберпростір
Найбільша на західній Україні кібер-спортивна арена, місце, яке неодмінно вподобають луцькі геймери. Працюють 50 потужних комп'ютерів з великими екранами, у навчальній академії викладають професійні тренери, а ще плануються масштабні чемпіонати із кібер-спорту.

Крім того, тут є стильна лаундж-зона із м’якими чорними пуфами – простір, де можна знайомитися, обмінюватися геймерським досвідом чи грати в ігри на гаджетах.

6. Креативне дитяче містечко
Розважальний центр «Смугастий носоріг» – це не просто ще одна локація, куди можна піти з дітьми. Це добре продуманий, тематичний, красивий і мультифункціональний комплекс із розвагами на будь-який смак! У дитячій майстерні краси професіонали підстрижуть малят без сліз та капризів, у «чорничному» кафе нагодують стравами від Смугастого носорога, а в кольорових дитячих будиночках створять образ справжньої феї чи принца.

До того ж, працює ігрова зона з лабіринтом, студія розвитку талантів та мюзік-хол зі сценою, в якому можна влаштовувати яскраві дитячі свята і фотосесії.

7. Ресторани, кафе, фуд-корт
Ну і звісно ж, так званою «вишенькою на торті» РЦ «Промінь» є особливі гастрономічні поєднання. Скуштувати можна страви української, італійської, грузинської, японської, середземноморської та інших кухонь.

А надзвичайно атмосферним місцем четвертого поверху є відкритий фуд-корт – тераса, з якої видно усю площу Грушевського!

Нагадаємо, у Луцьку відкрили новий «Промінь».
Теги: промінь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто чудо якесь
Відповісти
В Порт-Сіті набагато цікавіше, та й місця більше... Тут є мультіплекс, це єдиний плюс, але в кінотеатр кожен день не будеш ходити, ще й за таку ціну ))
Відповісти
А концертного великого залу як не було в Луцьку, так і не буде...годі й мріяти про гастролі відомих виконавців...
Відповісти
Не знаю чим там цікавіше, магазинами одягу і взуття? Як на мене промінь більш цікавіший в плані розваг. Мультіплекс і справді класний, добре що зробили знижки для діток ну і студентів, вже дешевше буде піти в промінь в кіно.
Відповісти
Промінь чудовий, стільки цікавих місць, які дійсно варто відвідати))
Відповісти
А в кіно діє знижка по студентському квитку?
Відповісти
Так, на касі постійно запитують чи є студентський і за наявності роблять знижки) шкода, що сама давно не студентка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні