У Луцьку просять поставити сцену для вуличних музикантів

1
6
У Луцьку просять поставити сцену для вуличних музикантів
У Луцьку пропонують зробити спеціальний майданчик для вуличних музикантів.

Таку пропозицію оприлюднив Ярослав Богачук у "Фейсбуці".

Пропунує зайнятися створенням такого майданчику департаменту культуру Луцької міської ради.

"На мою думку, чиновникам цього дуже важливого департаменту, окрім шаблонної підготовки до щорічних урочистостей, варто було б опрацювати ідею, як створити в центрі Луцька майданчик для вуличних музикантів, де могла б щодня лунати якась ненав'язлива музика.

Забезпечити їм місце, можливість підключитися до електромережі, організувати їх між собою, щоб не пересварилися. Зробити, наприклад, графік: у понеділок - гітара, у вівторок - саксофон, у середу - скрипка... а по вихідних зведені концерти давати. Такого арфіста, як Віктор Сантал можна було б і на ставку взяти! Або хоча б запросити в гості, щоб виступив.

Завжди приємна жива музика в центрі - це могло б стати не гіршою туристичною родзинкою, ніж "кликун". Хоча від чиновників, які навіть на горніста в Луцький замок настаратися не можуть, чекати реалізації цієї ідеї навряд чи є сенс. А дарма", - написав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема більш чим зайнятись?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні