--> Батьківський комітет 15-ї школи проти нового директора, «нав'язаного» Луцькрадою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Батьківський комітет 15-ї школи проти нового директора, «нав'язаного» Луцькрадою

20
6
Батьківський комітет 15-ї школи проти нового директора, «нав'язаного» Луцькрадою
Батьківський комітет 15-ї школи виступає проти повернення Олега Гребенюка на посаду директора школи.

Про це в Facebook пише представниця батьківського комітету Олена Фаріон, - повідомляє ВолиньPost.

Олег Гребенюк з 2010 до 2017 року працював начальником управління освіти. Згодом отримав посаду радника міського голови і найближчим часом має бути призначений директором школи №15.

"Шановні мешканці Луцька, зокрема батьки, чиї діти навчаються в ЗОШ №15. Ситуація щодо продовження договору з директором Романюк Світланою Володимирівною не вирішилася. Пан Пустовіт Григорій Олександрович (в.о. мера Луцька, - ред.) сьогодні приймав батьківський комітет школи, але повідомив, що питання вже вирішене", - йдеться у дописі жінки.

За її словами, на дану посаду призначають Гребенюка Олега Володимировича. Батьки та вчителі не згодні з таким рішенням.

Нагадаємо, колишнього першого заступника Луцького міського голови Миколи Романюка Тараса Яковлева обурила новина про призначення Олега Гребенюка директором 15-ї школи, а Андрія Кицю - 1-ї школи. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо той свободовець 15-й школі?
Відповісти
Два роки тому у одній з луцьких шкіл була проблема: змінили класного керівника на 10-11клас+звели два класи в якому вийшло 32 дитини. З проханнями батьків залишити все як було директор не погоджувалася,тому батьки пішли до тодішнього начальника управління освіти. Він в свою чергу, подзвонив до Нілки(директор) поговорили-посміялися і нічого не вирішив. В результаті зробили з батьків дурників. І це просто квіточки,що я знаю про цього Начальника. Це дурень! В 15 школі хороший директор та неймовірно хороший колектив!,нащо псувати його цим Гребенюком???
Відповісти
Не знаєте,що зробити?Байкот на 1 вересня...
Відповісти
А хто така Нілка? (директор якої школи?
Відповісти
Як директором 15школи стала Романюк С В батьки з привокзального району із задоволенням стали віддавати туди своїх дітей на навчання А коли був Гребенюк то обходили десятою дорогою Що це діється?
Відповісти
А при чому директор до навчання дітей? Для учнів головне норм вчителі.І до знаних вчителів ведуть дітей а не до директора.Як можуть нинішні батьки знати Гребенюка? (він же працював в тій школі давно? Це їх підбурює директриса, бо не хоче іти з тепленького місця...а контракт нато в контракт-має бути початок і кінець
Відповісти
Боря, шо ти мелеш? Директор організовує навчальний процес у школі, від нього залежить внутрішня атмосфера у цій школі та взаємовідносини між вчителями, дітьми, батьками і Романюк з цім справилась на "відмінно". А ти Боря не мужик коли ображаєш жінку.
Відповісти
Залиште того директора який був! Ганьба нашій владі !!!
Відповісти
Для батьків головне-вчителі
А щодо директорів-пенсіонерів, то їм не можна працювати в школах-мозги не ті і нєрви не впорядку..їх треба всіх на пенсію.А хто знає, чи є директори по школах пенсіонери? Може їх замінити і питання б вирішилось!
Відповісти
Карюк Ніла Василівна, 7 школа
Відповісти
Нормальна? І шо дійсно не зважала на думку батьків, які хотіли щоб класів було 3 а не 2?
Відповісти
Не нормальна! Клас взагалі один був!!!а на думку батьків вона побувала!
Відповісти
Плювала
Відповісти
А чого батьки не бунтували, не писали петицій? Шо бояться?
Відповісти
Вже не було сенсу . Сказали,шо так повинно бути. Мафія,вона і в Африці мафія!
Відповісти
Шановні. Всі такі чесні, які захищають попереднього директора... Поясніть мені, що зроблено в 15-й школі з тих грошей, що збираються з батьків - на клас, на школу.... Паркан зроблений -одна показуха, можливо підлога на якій діти можуть скалічитисяполагожега, можливо наші діти безперешкодно бігають у футбол на штучному полі побудованому дітям, де бігають за гроші, які йдуть в дирекцію - мєнти, бариги (машини на територіі школи), можливо все добре у спортзалі - де стоїть куча скамєйок на яких діти можуть поломати ноги, де немає нормальних спорттренажерів, а лише один турник для підтягування... Ні цього нічого немає, і це все питання буде підняте мною в найближчий час... Прошу батьків підтримати...
Відповісти
Ви шановні як кому вигідно тільки і рахуєте .- кому директор, кому вчитель, підлабузники ви савдеповські. Ви не розумієте, що всі ліці у ваших руках. Підіть подивіться, одиниці школи щось роблять за ті гроші, що батьки здають (приклад 21)- це школа з силікатної цегли, яка була обклеєна і покрита короїдом... А в основному гроші, які вже озвучили першачкам в клас і на школу, будуть йти вже теперішньому директору. Я ці питання вже хочу підняти 1 вересня. Прошу підтримати...
Відповісти
І мені цікаво, хтось з батьківського комітету давав адекватні заперечення про нежиттєдіяльність школи у вищі органи щодо нового директора (що не так і що має зробити) , або в чому хороша колишній директор, як і гребенюка і колишнього директора я не бачу, будьте послідовними і в першу чергу думайте інтересами дітей і школи . Всі вони шаромижніки, а нам треба думати про дітей, бо це в наших руках...
Відповісти
Люди , що за протест
Мені особисто и Світлана Володимирівна була доброю Олег Володимирович є хорошим директором зараз
Яка різниця..
Нічого майже не змінилось..
Ви говорите те про , що не знаєте...

Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/razmer-minimalnoj-zarplaty.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-veresen-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/kalendar-svyat-u-grudni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/obyavlen-v-ukraine-godom-matematicheskogo-obrazovaniya.html
https://sylnaukraina.com.ua/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні