--> У Тернополі зупинили водія з перевищенням норми алкоголю у 18 разів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Тернополі зупинили водія з перевищенням норми алкоголю у 18 разів

0
-3
У Тернополі зупинили водія з перевищенням норми алкоголю у 18 разів
19 серпня, тернопільські патрульні зупинили автомобіль Daewoo Lanos, водій якого перебував у нетверезому стані. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Тернопільській області, передає УНН.

Зазначається, що до патрульних надійшов виклик про те, що в Тернополі водій Daewoo Lanos перебуває в неадекватному стані та здійснює небезпечні маневрування. Екіпаж виїхав за вказаною адресою.

Інспектори зупинили водія, який і справді мав очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Полісмени перевірили водія на драгері.

"За результатом тесту у нього виявили 3,64 проміле алкоголю в крові, що перевищує допустиму норму більше ніж у 18 разів", - повідомили у прес-службі поліції.

На 29-річного водія патрульні склали протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.130 (керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.1 ст.126 (відсутність поліса обов’язкового страхування) КУпАП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні